SIN MU JE UMRO, A NA SPOMENIK JE HTEO DA MU STAVI SPAJDERMENA! Reakcija Diznija je SRAMNA!
Reakcija Diznija je SRAMNA!, Foto: facebook/Lloyd Jones

STRAVIČNO!

SIN MU JE UMRO, A NA SPOMENIK JE HTEO DA MU STAVI SPAJDERMENA! Reakcija Diznija je SRAMNA!

Oli Džons je bio supefan Marvela

Objavljeno:

Ožalošćenom ocu Lojdu Džonsu uskraćena je dozvola da na nadgrobni spomenik svog preminulog sina stavi sliku Spajdermena, omiljenog Marvelogov junaka pokojnog dečaka.

Dizni, naime, želi da sačuva "magiju" ovog svog lika.

Oli Džons je bio supefan Marvela. Prošle godine umro je od retkog genetskog poremećaja i priređena mu je sahrana sa temom Spajdermena.

foto: Printscreen/youtube

Konji koji su vuklI kola sa njegovim malenim kovčegom, imali su na sebi crvene i plave balone. Dečak iz Kenta patio je dve godine od leukemije i njegov poslednji odmor bio je u Diznilend, gde je sreo svog superheroja.

Njegov otac Lojd nedavno je tražio dozvolu da na spomenik svog sina stavi sliku Spajdermena, koja ga podseća na njegovog sina. Iz gradske uprave dobio je uputstvo da za dozvolu kontaktira Dizni kompaniju, u čijem je vlasništvu Marvel franšiza.

No oni su mi rekli - NE, jer kako su objasnili, žele da sačuvaju "nevinost" i "magiju" svog junaka koji je doneo sreću tolikoj deci. U mejlu odbijanja oni su izrazili svoje saučešće, ali umesto dozvole ponudili porodici lični ram, koji će prikazivati scenu iz "Spajdermena" i na sebi imati rukom ispisanu poruku Oliju.

- Stvarno nisam ovo očekivao. Mislio sam da će sigurno dozvoliti. Nije mi jasno zašto bi odvajali svoje likove od smrti. Likovi umiru u njihovim filmovima. Milim da je sve u vezi novca- rekao je Lojd, otac šestoro dece.

Njegova priča u međuvremenu postala viralna. Lojdovi prijatelji pokrenuli su peticiju kojom se nadaju da će ubediti Dizni kompaniju da se predomisli. Lokalna kamenorezačka firma ponudila je da spomenik izradi i donira porodici. Džonsovi se sada nadaju da će ovakva medijska pažnja doprineti da se na Olijevom spomeniku ipak nađe heroj koji je bio važan deo njegovog detinjstva.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Metro)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.