STVARNO JE PRETERAO! Otac pokazao HAOS U ĆERKINOJ SOBI, ali nije računao na jedan VRLO NEZGODAN DETALJ! (FOTO)
Neuredna soba, Foto: Printscreen / Twiter

POSRAMILI GA

STVARNO JE PRETERAO! Otac pokazao HAOS U ĆERKINOJ SOBI, ali nije računao na jedan VRLO NEZGODAN DETALJ! (FOTO)

Premda ga je većina napala zbog ovoga poteza, neki roditelji podelili su fotografije soba svojih neurednih klinaca

Objavljeno:

Voditelj BBC-ja Nicky Campbell svojoj je neurednoj ćerci mislio da očita lekciju nakon što je svoju sobu ostavila u katastrofalnom stanju, ali, umesto podrške, na Twitteru je naišao na prilično grube komentare.

“Ovo je potpuno neprihvatljivo. Imaš gotovo 19 godina i dosta mi je toga. Nije me briga što si mislila da je središ. Zaista me ovo ljuti”, napisao je Campbell na Twitteru, ali kasnije je dodao kako je zapravo u pitanju njegova 21-godišnja kći, koja se vratila kući sa Univerziteta.

Fotografija je izazvala različite reakcije. Mnogi su optužili voditelja da želi da posrami svoju ćerku te njegovu objavu nazvali neprikladnom. “Ova fotografija će je sad pratiti do kraja života dok stiče prijatelje i formira veze, prijavljuje se za poslove…”, “Ono što je neprihvatljivo za svakog roditelja je objavljivanje fotografija poput ove na društvenim mrežama kao kaznu. Neke stvari bolje je zadržati u privatnosti i rešiti kod kuće”, neki su od komentara.

Otac četvoro dece nije se nadao ovakvim reakcijama pa je odlučio da objasni da je reč o šali. “Smejali smo se i pomogla mi je s fotografijom. Ona je najsmješnija osoba koju znam, ali ovo je jako neuredno”, napisao je Campbell.

BONUS VIDEO:

UZ OVOG RAZMAŽENKA NEMA SPAVANJA! Evo kako izgleda kad idete u krevet sa ogromnim, razmaženim psom! (VIDEO)

(Espreso.co.rs / net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.