ODNOSI IZMEĐU MUŠKARCA I ŽENE ZBUNJUJU ŽENSKI ORGAN I TAKO NASTAJE OPAKA BOLEST! Alim iz MAROKA je izazvao LJUTNJU
Ilustracija / Ako ste žena i imate ‘haram’ sek*ualne odnose, verovatno ćete dobiti rak prema marokanskom alimu, Foto: EPA/Farooq Khan

nesvakidašnje

ODNOSI IZMEĐU MUŠKARCA I ŽENE ZBUNJUJU ŽENSKI ORGAN I TAKO NASTAJE OPAKA BOLEST! Alim iz MAROKA je izazvao LJUTNJU

Islam preferira moralan i čist način života, kaže on...

Objavljeno:

Ako ste žena i imate ‘haram’ sek*ualne odnose, verovatno ćete dobiti rak prema marokanskom alimum tvrdi ovaj momak.

Šejh Abdurrahman Sekkaš je izazvao ljutnju nakon što je ovo izjavio na lokalnoj radio stanici Chaada FM, naročito pošto je koristio pseudo-nauku da opravda svoje tvrdnje.

Sekkaš je kazao da kada žena ima sek*ualni odnos po prvi put, njena vagina ‘kodira’ spermu njenog muža. A onda kada ima sek*ualni odnos s osobom koja nije njen muž, njena vagina je zbunjena, jer sada mora da ‘kodira’ spermu drugog muškarca.

Ovo, prema Sekkašu, uzrokuje rak materice. On međutim, nije pripisao sebi ovo otkrovljenje, već je kazao da su ovu činjenicu otkrili ‘zapadnjački naučnici’ koji dokazuju mudrost zašto su vanbračni sek*ualni odnosi zabranjeni u islamu, uprkos tome što je, takođe, kazao da Zapad pada u ambis i da ne koristi muslimanima.

Takođe, Sekkaš tvrdi da je ovo dokaz Allahove mudrosti što je propisao iddet (period pričeka), koji zabranjuje ženama da se udaju u periodu od četiri meseca i 10 dana nakon što su postale udovice ili su se razvele.

“Ono što su zapadnjački naučnici upravo otkrili je ono što je Poslanik Muhammed, s.a.v.s., već znao pre više od 1400 godina. On je znao da su materici potrebna ova četiri meseca i 10 dana da bi njena vagina poništila svoje kodiranje. Kako bi to znao da nije božansko čudo”, kazao je on.

Ženidba sa ženom koja je u iddetu od drugog čoveka je haram (zabranjena) po idžamu (konsenzusu) učenjaka. Allah, s.v.t., kaže: I ne odlučujte se na brak pre nego što propisano vreme za čekanje ne isteče. (El-Bekare, 235).

Razlog ovo zabrane je u tome što je smisao iddeta da se ustanovi čistoća materice žene kako ne bi nepoznavanje toga odvelo u mešanje semena i porekla. Takođe, razlog zabrane udaje žene u toku iddeta je pravo muža da je vrati.

Ako se sklopi ovakav brak (u iddetu) on je batil (ništavan) poput sklapanja braka sa udanom ženom. Vadžib je da se njih dvoje razdvoje, a ako nije imao odnos sa njom ona ostaje u istom iddetu od prvog muža, taj iddet se ne prekida zbog drugog braka, jer je brak bio ništavan.

Islam preferira moralan i čist način života, očuvanje ljudskog porekla i časti, te stoga kanališe sve ljudske prohteve kako bi pojedinci, a i društvena zajednica, bili odgojeni na zdravim odnosima. S obzirom na to da vanbračni odnosi narušavaju normalan tok života i uzrokuju mnogobrojne probleme, islam je u potpunost zabranio takve odnose. Ali, s druge strane propisao je brak kao najbolju alternativu za zadovoljenje sek*ualnog nagona i očuvanje intime muškarca i žene.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/IslamBosna.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.