ZAČEPLJIVAO JE ŽENSKE TOALETE! Sada će zbog toga morati DA ROBIJA! Ono što je rekao na suđenju je NEVEROVATNO
Svako začepljenje prouzrokovalo štetu od najmanje 200 dolara, Foto: Profimedia

Nećete verovati

ZAČEPLJIVAO JE ŽENSKE TOALETE! Sada će zbog toga morati DA ROBIJA! Ono što je rekao na suđenju je NEVEROVATNO

Ne može da objasni zašto je to radio

Objavljeno: 15:47h

Jedan Amerikanac moraće u zatvor zbog svog bizarnog poriva - da začepljuje wc-šolje u ženskim toaletima.

Naime, Patrik D. Bimen (26) iz Viskonsina osuđen je na kaznu zatvora od 150 dana i još tri godine uslovno, jer je proglašen krivim zato što je na mestima na kojima je bio zaposlen imao ovu neobičnu potrebu.

Policija je istražila više od deset sličnih slučajeva začepljenja wc-a, počev od aprila 2017, između ostalih i u jednom rekreativnom centru u mestu Šebojgan. Naime, Bimen je ubacivao u wc-šolje plastične flaše, kako bi ih učinio nefunkcionalnim, i to samo u ženskim toaletima.

Na suđenju je naveo da se kaje, da ne može da objasni zašto je to radio, ali da je imao jak poriv za tim. Prestao je kad je naslutio da je agencija za zapošljavanje preko koje je radio prijavila slučaj i da policija vrši istragu.

Zvaničnici su naveli da je svako začepljenje prouzrokovalo štetu od najmanje 200 dolara, navodi Independent, koji dodaje da su neke šolje cele skidane, jer je bočica bila toliko jako gurnuta, da nije moglo da se odčepi drugačije.

Zato će, prema odluci suda, Bimen morati da plati oko 5.500 dolara, a kao deo uslovne kazne, sledi mu i 100 sati društveno-korisnog rada, prenosi Sky news.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.