MAMA JE PODELILA FOTOGRAFIJU BEBE NA INTERNETU: Ono što je nakon toga saznala je JEZIVO!
Fotografija spasla život devojčici, Foto: Printscreen/Facebook

da li je ovo moguće?!

MAMA JE PODELILA FOTOGRAFIJU BEBE NA INTERNETU: Ono što je nakon toga saznala je JEZIVO!

Madelajn Rob iz Engleske zatrudnela je 2007. godine

Objavljeno:

Nije nikakva retkost videti ponosnog roditelja kako objavljuje fotografije svoje dece, no kad je ova mama podelila fotografiju svoje bebe, njena prijateljica je primetila nešto uznemirujuće.

Madelajn Rob iz Engleske zatrudnela je 2007. godine. Bila je jako srećna i htela je da se što bolje pripremi za trudnoću i svoje buduće dete pa se između ostalog registrovala i na onlajn čet za trudnice na kojem je upoznala Megan Santos iz SAD-a. Madelajn i Megan rodile su na isti dan pa su na kraju zbog toga razvile posebno prijateljstvo na daljinu. Godinu dana su međusobno delile fotografije svojih bebica i razmenjivale iskustva, no onda se 2008. godine dogodilo nešto što je promenilo sve.

Sve je počelo kada je Megan podelila fotku svoje ćerkice Rovan koja je tada bila stara godinu dana. Mami je fotografija bila slatka, no Madelajn je odmah primijetila da nešto nije u redu s bebinim okom. Setila se članka koji je čitala pre nekoliko godina te se još dodatno informisala pre nego što je bilo šta rekla svojoj prijateljici Megan. Bila je sigurna da je ono što je videla u bebinom oku retinoblastom, brzo napredujući tumor koji se razvija u oku te kasnije širi na ostatak tela.

Madelajn je znala da to mora što pre objasniti svojoj prijateljici. To je i učinila, a nakon nekoliko dana doktori su ustanovili da malena Rovan zaista ima retinoblastom. Devojčici su nažalost morali odstraniti oko kako se tumor ne bi dalje širio, no Megan je bila jako zahvalna svojoj prijateljici s drugog kontinenta koja je izdvojila svoje vreme kako bi se informisala o ovoj opasnoj bolesti.

Doktori su mami s Floride kasnije otkrili da je spas došao u poslednji tren. Da joj Megan nije otkrila problem, tumor bi nakon nedelju dana napao vidni živac. Rovan se na kraju uspešno oporavila.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Magazin.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.