KAKVA PREVARA!  Zaokružili su 0-0-0-0 na tiketima i osvojili 7,8 MILIONA DOLARA, ali PARE NISU DOBILI, ovo je TRIK
Ilustracija / Loto tiket, Foto: Dragana Udovičić

nesvakidašnje

KAKVA PREVARA! Zaokružili su 0-0-0-0 na tiketima i osvojili 7,8 MILIONA DOLARA, ali PARE NISU DOBILI, ovo je TRIK

Ova igra zahteva od učesnika da izaberu četiri brojke za koje se nadaju da će biti dobitna kombinacija

Objavljeno:

Izgleda da je nula srećan broj, bar za 2.000 stanovnika Severne Karoline, koji su u subotu osvojili lutrijski dobitak na igri “Pik 4”.

Ova igra zahteva od učesnika da izaberu četiri brojke za koje se nadaju da će biti dobitna kombinacija. Iz Državne lutrije Severne Karoline rekli su da je verovatnoća da se izvuku četiri ista broja 1:10.000.

Lutrija je takođe saopštila je da ima rekordnu isplatu, nakon što je 2.000 dobitnika zaokružilo brojeve 0-0-0-0. Oni su ukupno osvojili 7,8 miliona. Prethodni rekord je bio 2012, kad je isplaćeno 7,5 miliona dolara. Dobitna kombinacija je tada bila 1-1-1-1.

Iz Lutrije su naveli da je prodato oko 1.000 karata po ceni od jednog dolara i da će dobiti po 5.000, a još toliko je prodato po 50 centi – oni će dobiti po 2.500 dolara.

Srećni dobitnici će se, međutim, malo načekati dok pokupe svoje nagrade. Iz Lutrije zbog velikog broja dobitnika očekuju duge redove ispred svoje kancelarije i upozoravaju na “duže vreme čekanja”. Dobitnici imaju vremena šest meseci da dođu po svoju nagradu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/The Charlotte Observer , New York Daily News , NBC News)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.