MISLILA JE DA ĆE SE IZVUĆI! Kamera kuće otkrila je što je ŽENA RADILA KOMŠIJAMA, umalo da ih to KOŠTA GLAVE (VIDEO)
Kadar sa snimka, Foto: Printscreen

stravično

MISLILA JE DA ĆE SE IZVUĆI! Kamera kuće otkrila je što je ŽENA RADILA KOMŠIJAMA, umalo da ih to KOŠTA GLAVE (VIDEO)

Vatrogasci su morali da gase dve kuće koje je požar zahvatio, a kada su pregledane snimke, imali su šta i da vide

Objavljeno: 11:49h

Vatrogasci iz Del Sitija u američkoj saveznoj državi Oklahomi pre desetak dana izašli su intervenciju nakon što su dobili nekoliko dojava o požaru porodične kuće u naselju Becker Place.

Kada su izašli na teren videli su da je jedna kuća cela u plamenu dok je vatra počela da se širi i na drugu kuću. Prvo su zbog toga gasili požar na kući koja je tek buknula. Kada su ga ugasili, prebacili su se na prvu kuću odakle je požar i krenuo. Dok su pretraživali opožarenu kuću videli su da je podrum pun vode. Naime, pukla je cev pa se celi podrum napunio vodom do visine od gotovo 2,5 metara pa je prava sreća što niko od vatrogasaca nije propao u podrum.

Tokom istrage, detektivi su otkrili kako su vlasnici kuće koja je izgorela u požaru bili u konfliktu s prvim komšijama. Istražujući celi slučaj, pregledane su i snimke nadzorne kamere kuće koje su otkrile kako je došlo do požara.

Komšinica po imenu Annie Durham napravila je vatrenu bombu koju je ubacila preko ograde u kuću svojih komšija. Na snimku se vidi kako je pre toga iz pištolja pucala prema njima. Žena je uhapšena 17. juna.

BONUS VIDEO:

BABA RAZVALILA SA NIRVANOM! Kad je krenuo refren, transformisala se u rok-zver! (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.