OVA ČISTAČICA JE LEGENDA! Trpela je užas na poslu, nisu smeli ni da SEDE, pa je dala OTKAZ na NAJJAČI NAČIN (FOTO)
Lisa Bel, Foto: Facebook prinstcreen

BRAVO!

OVA ČISTAČICA JE LEGENDA! Trpela je užas na poslu, nisu smeli ni da SEDE, pa je dala OTKAZ na NAJJAČI NAČIN (FOTO)

Navodno je bila ograničena i na jedno piće tokom tri 10-minutne pauze u šestosatnoj smeni, a rekla je i da su je šefovi špijunirali

Objavljeno:

Čistačica koja tvrdi da je bila zlostavljana na poslu, dala je otkaz tako što je šefovima ostavila čestitku s porukom: "Žao mi je zbog vašeg gubitka", pa je nabrojala sve što joj je smetalo.

Lisa Bel iz Blekpula u Engleskoj radila je kao čistačica u hotelu Linden samo četiri meseca pre nesvakidašnjeg otkaza. Tokom tog kratkog razdoblja, tvrdi da je morala da radi u teškim uslovima, kao što je zabrana sedenja za vreme pauze za čaj.

Navodno je bila ograničena i na jedno piće tokom tri 10-minutne pauze u šestosatnoj smeni, a rekla je i da su je šefovi špijunirali.

Kad je prošle nedelje 40-godišnjakinja odlučila dati otkaz, pronašla je najjeftiniju čestitku koju je mogla i u nju zapisala sve svoje pritužbe. Otkrila je i kako je njena kolegica Karan Pul takođe dala otkaz s njom.

- Kao što ste možda primetili, nisam na poslu danas - počela je svoju ispovest.

- To je zato što ste seronje pa sam našla novi posao - nastavila je te otkrila da im je planirala javiti sedam dana unapred sve dok joj na neplaćenom odmoru nisu rekli da ne sedi.

- Mrzim činjenicu da čak i kad sam bila na neplaćenoj pauzi, on je sedeo u svojoj kancelariji i špijunirao me. Da ste vas dvoje radili konstantno, na nogama šest radnih sati, i vi biste žejeli da sednete na deset minuta - poručila im je.

- Pozdrav, Lisa Bel.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Index)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.