POSLE SRČANOG UDARA, IMAO JE SAMO JEDNU ŽELJU: Kada je porodica čula šta im je ovaj deka tražio, PLAKALI SU (VIDEO)
Deka je želeo da vidi svog ljubimca, Foto: Twitter printscreen

DIRLJIVO

POSLE SRČANOG UDARA, IMAO JE SAMO JEDNU ŽELJU: Kada je porodica čula šta im je ovaj deka tražio, PLAKALI SU (VIDEO)

Snimili prelepu scenu...

Objavljeno:

Nakon što nam se dogode bilo kakve nezgode, a posebno bolesti koje nas mogu koštati života, prvo pomislimo na svoje najdraže.

No oni su uvek kraj nas, prvi nam dođu u posetu kada smo u bolnici i prvi nas uješe kada nam je teško. Istu stvar uradei ljubimci. Oni nam zabiju svoje njuškice u lice kada plačemo, polože svoje šapice na naše krilo kada osete da nam je teško i tu su kada niko nije.

Međutim kada njihovi vlasnici završe u bolnici, oni uglavnom tamo ne mogu da dođu. Ovo je priča o kujici koja je ipak uspela da izbegne zabrane pa je došla u posetu svom omiljenom čoveku.

Lizi Pik nedavno je na svom Tviter profilu napisala da je njen deda doživeo srčani udar. Nije mogao ni govoriti kako treba, no njegova je porodica jednu reč iz njegovih usta ipak razumela.

Bilo je to ime njegove kujice - Holi. Nakon što je to izgovorio, porodica se pobrinula da njegova ljubimica dođe u bolnicu u posetu.

Njihov susret su snimili, a sve ostale reči su suvišne. Pogledajte video i još jednom se uverite da su ljubimci nešto posebno.

bonus video:

(Espreso.co.rs/Index)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.