IMAM 44 GODINE I NIKADA SE NISAM ŽENIO, A ONDA MI JE STUDENTKINJA ZAKUCALA NA VRATA: Mlada devojka očarala OVIM!
Ilustracija, Foto: Dado Đilas

ISPOVEST

IMAM 44 GODINE I NIKADA SE NISAM ŽENIO, A ONDA MI JE STUDENTKINJA ZAKUCALA NA VRATA: Mlada devojka očarala OVIM!

Alergičan sam na sve ove što prose, što idu od vrata do vrata, ali ona nije bila kao svi ostali što svakodnevno dolaze…

Objavljeno:

Muškarac (44) bio je usamljen sve dok mu jednog dana na vrata nije pokucala studentkinja koja je tražila posao. Nakon toga, svet je počeo da gleda drugim očima.

Ovo je njegova priča...

Imam 44 godine i nikada se nisam ženio, nemam dece i živim sam…

Pre par dana u dvorište mi je ušla jedna mlada devojka, od nekih 20-ak godina, onako fina, pristojna… baš lepa i počela je da priča kako ima težak život, kako joj je otac nastradao te živi sama sa bolesnom majkom i da joj treba novac da može upisati narednu godinu fakulteta, pa ako bih mogao da joj pomognem.

Alergičan sam na sve ove što prose, što idu od vrata do vrata, ali ona nije bila kao svi ostali što svakodnevno dolaze…

Rekao sam joj da uđe kod mene u kući, jer je vani bilo pakleno vruće da se dogovorimo. Pristala je, kada je ušla unutra ponudio sam joj da mi jednom sedmično dolazi da održava kuću, pere veš, briše prašinu i tako to, neke sitnice koje realno celi život i sam odrađujem, a da ću joj za uzvrat ja platiti celu godinu fakulteta.

Naravno zahtevao sam da mi donese index i da se uverim i sam da je ono kako mi se pradstavlja.

Nije mogla da veruje, isti dan mi je donela index u kojem su verovali ili ne sve 10-ke i 9-ke. Sada na jesen treba da upiše treću godinu fakulteta i odlučio sam da je od ove godine skroz finansiram, znači sve i školarina, i knjige i odeća, sve, sve, sve… kao neku stipendiju da joj dajem, jer devojka to zaslužuje.

Hvala bogu ja imam i mogu joj to priuštiti i to bezuslovno. Nakon što sam je bolje upoznao, čak sam joj išao i kući, upoznao joj mamu, rekao sam joj da mi ne mora dolaziti čistiti kuću, jer ne želim da je ponižavam poslovima čistačice i spremačice.

Život mi konačno počinje imati neki smisao, mislio sam do pre par dana da sam prosto zalutao na ovaj svet - izgleda da nisam!''

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.