ŽENA MU JE PREDLOŽILA TROJKU, ALI NA KRAJU SE DESILO OVO: Oralno sam ga zadovoljio, a onda POTRAŽIO POMOĆ!
Ilustracija, Foto: Profimedia

nesvakidašnje

ŽENA MU JE PREDLOŽILA TROJKU, ALI NA KRAJU SE DESILO OVO: Oralno sam ga zadovoljio, a onda POTRAŽIO POMOĆ!

Godinama žena i ja praktikujemo svingovanje, ali ni ona ni ja nismo očekivali da će se desiti ovakav preokret

Objavljeno: 14.06.2019. 17:40h
  • 3

Jedan bračni par je već neko vreme praktikovao svingeraj, ali je žena predložila mužu da probaju trojku. Tačnije, ona je izrazila želju da ga gleda dok on oralno zadovoljava mušlarca.

Sve to je poljuljalo njihov brak, a on se obratio kolumnistikinji časopisa „The Sun“ za pomoć.

Ovo je njihova priča.

"Godinama žena i ja praktikujemo svingovanje, ali ni ona ni ja nismo očekivali da će se desiti ovakav preokret.

Moja supruga ima 42 a ja 45 godina. Drugi muškarac ima 44. Obožavam svoju ženu i ne želim da išta upropasti naš odnos. Mi smo svingeri već godinama, tako smo se dogovorili i nikada nismo imali problema u odnosu zbog toga. Našli bismo nekog muškarca na internetu, videli se na piću i onda, ukoliko se slažemo, ugovorili i seks i to je tako oduvek funkcionisalo. Žena bi imala seks sa nama dvojicom, i nikada nije bilo ljubomore, naprotiv.

Međutim, uvek smo se zadržavali samo na klasičnom seksu, a nedavno je moja žena rekla da bi volela da priuštim oralni seks tom muškarcu sa kojim smo se viđali, i to dok ona gleda. Pristao sam i uživao sam u tome više nego što sam očekivao, ali od tada je naš seksualni život krenuo nizbrdo. Ona više uopšte nije zainteresovana za mene. Kad je pitam šta nije u redu, kaže da dramim.

Na kraju mi je na moje insistiranje priznala da je bila jako ljubomorna kada je videla tog muškarca kako je intiman sa mnom. Osećam se kao da mene namerno izbegava i da krijući se ima seks sa njim, iako sam siguran da to nije istina.

Šta da radim, kako da povratim naš seksualni život?"  – glasi pitanje ovog zabrinutog muškarca koji se za savet obratio Didri, kolumnistkinji časopisa „The Sun“.

A ovako glasi i njen odgovor:

– Vi i supruga ste otkrili da trojka nije uvek fantazija. Nekad je i surova realnost. Stvar je u tome da ste uživali u oralnom seksu više nego što ste očekivali, dok je žena neočekivano postala ljubomorna. Vreme ne možete da vratite, ali možete da probate da ponovo izgradite povezanost i to tako što ćete se praviti da ste tek sad ušli u vezu. Ne uplićite se u trojke, već se fokusirajte na odnos vas dvoje i povežite se kao pravi par.

BONUS VIDEO:

(Espreso.rs/thesun.co.uk)

 

 

 

 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media