PRINC VILIJAM PREVARIO KEJT MIDLTON? Šuška se da je imao AFERU sa njenom zgodnom najboljom drugaricom! (VIDEO)
Brak im je u krizi?, Foto: AP

kraljevski tračevi

PRINC VILIJAM PREVARIO KEJT MIDLTON? Šuška se da je imao AFERU sa njenom zgodnom najboljom drugaricom! (VIDEO)

Bez obzira jesu li tračevi istiniti, izvori tvrde da je kraljevski par iskoristio celu situaciju kako bi radili na svom braku

Objavljeno:

Nakon glasina da princ Vilijam "šara" okolo i to s njenom dobrom prijateljicom Rouz Hanburi,Kejt Midlton s pravom može reći da joj je dosta tračeva za ovu godinu.

Kako piše Cosmopolitan, tračevi o Vilijamu i Rouz su na vojvotkinju od Kembridža poprilično uticali pa je doveli do očajnog stanja jer shvata da će jednog dana o tome čitati i njena deca, izjavio je izvor za Us Weekly.

Navodno je kraljevski par preduzeo pravne mere u vezi natpisa u medijima, a istovremeno prema zadnjim izveštajima s dvora Vilijam i Kejt misle da su tračevi na kraju bili dobri za njihov brak.

- Sve glasine su na kraju bile dobre za njihov odnos. Kejt su povredile i očito mrzi pomisliti da će jednog dana njena deca to moći da pročitaju - rekao je Izvor za Us Magazine.

Bez obzira jesu li tračevi istiniti, izvori tvrde da je kraljevski par iskoristio celu situaciju kako bi radili na svom braku.

- Nateralo ih je da sednu i preispitaju svoju vezu, a onda su shvatili da to češće moraju da rade - prenosi Cosmopolitan reči izvora.

Uglavnom, Vil i Kejt su dobro i rade na svojim problemima, a čini se da su u sasvim u redu odnosu s Rouz jer je prošle nedelje bila pozvana na događaj kojeg su organizovali.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.