MISTERIOZNI SNIMAK IZ ČERNOBILJA SVE OSTAVIO U ŠOKU: Stvorenje neobjašnjivog oblika UTERALO STRAH U KOSTI! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

o čemu se radi?

MISTERIOZNI SNIMAK IZ ČERNOBILJA SVE OSTAVIO U ŠOKU: Stvorenje neobjašnjivog oblika UTERALO STRAH U KOSTI! (VIDEO)

Pre više od sedam godina s radošću je pričala o analizi tiroidne žlezde zbog koje su joj lekari ubrizgali radioaktivni tenecijum

Objavljeno: 21:53h

Jedna radoznala devojka, čije ime nam nije poznato, jer ne želi da otkrije, otišla je u Černobilj u nameri da razbije brojne mitove oko radijacije u tom naselju.

Ona je pre toga izjavila da za nju ne postoji višak štetnog zračenja ili previše riskantan izlet. Pre više od sedam godina s radošću je pričala o analizi tiroidne žlezde zbog koje su joj lekari ubrizgali radioaktivni tenecijum.

– Ja sam radioaktivna žena i baš mi je zabavno – napisala je oma u opisu videa na Ju Tubu.

Ona je u svom videu pokazala kako hoda na od 5 kilometara od nuklerake gde se desila najveća nuklearna katastrofa ikada na planeti dok u ruci nosi aparat za merenje radijacije.

U pozaidni se vidi nuklearna elekrana čije je jezgro eksplodiralo, ali u toku videa može se primetiti nešto čudno kako se pomera, ali niko ne može da dokuči o čemu se radi.

Stvorenje neobjašnjivog oblika se pojavilo, ali je pokušavalo da se sakrije....

Nije poznato ni da li je autorka snimka ovako nešto primetila, ali ostaje da pogledate i uverite se.

Pogledajte snimak, a na tačno 1:09 obratite pažnju:

Podsećamo, černobiljska katastrofa dogodila se 26. aprila 1986. godine u nuklearnoj elektrani Černobilj. U eksploziji i požaru ispuštene su velike količine radioaktivnih elemenata u atmosferu, koja se proširila na veći deo zapadnog SSSR-a i Evrope. Černobiljska katastrofa je bila razlog za 53 direktne smrti i bezbroj hroničnih bolesti.

Prema izveštajima, tehničari su vršili eksperimentalno isključivanje kada je neočekivani udar energije izazvao pucanje zaštitne posude i eksploziju zgrade. Igor Gramotkin, bivši direktor Černobiljske elektrane, tvrdio je da će trebati 20.000 godina da bi područje 19 km udaljeno od Černobilja bilo pogodno za ljudsko stanovanje.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.