DIGLA JE PANIKU JER JE VIDELA ZMIJU ISPOD KREVETA: Kada su došli da je uhvate, UMRLI SU OD SMEHA! (VIDEO)
Mislila je da je videla zmiju, Foto: Youtube printscreen

urnebesno

DIGLA JE PANIKU JER JE VIDELA ZMIJU ISPOD KREVETA: Kada su došli da je uhvate, UMRLI SU OD SMEHA! (VIDEO)

Žena iz Kvinslenda u svom je domu pronašla zmiju pa je potražila pomoć Stujarta Mekenzija

Objavljeno:

Život u Australiji sa sobom nosi rizik od susretanja s opasnim životinjama pa su njeni stanovnici često na oprezu i odmah reaguju ako vide potencijalnu opasnost.

Žena iz Kvinslenda u svom je domu pronašla zmiju pa je potražila pomoć Stujarta Mekenzija, 29-godišnjaka čija se firma bavi lovom na zmije i intervencijom u situacijama kada se otrovnica nađe negde gde ne bi trebalo.

Kako njene porodice neko vreme nije bilo u kući, spremačica je došla da očisti kuću pre nego se oni vrate kući. Prilikom pospremanja, spremačica je vlasnici kuće tvrdila kako je u jednoj sobi ispod kreveta pronašla zmiju, nakon čega je vlasnica pozvala Stuarta.

On je brzo zgrabio najbolju opremu i otišao kod njih kako bi rešio problem, a celu situaciju je snimao, misleći kako će imati dobru priču za društvene mreže.

- Dobio sam poziv od vlasnice kuće koja je rekla kako njihova spremačica kaže da je videla malu crnu zmiju u jednoj od soba koju je pospremala. Rekao sam joj da odmah zaključa vrata i stavi peškir uz ivicu kako zmija ne bi mogla da ode nigde pre nego dođem. Kada sam stigao, spremačica mi je ponovno opisala šta je videla pa sam odmah otišao u sobu da pogledam pod krevet. Isprva sam znao da nešto baš nije kako treba - ispričao je Stujart.

- Iako je izgledalo poput zmije, oblik tela je bio zdepast naspram dužine i jednostavno je izgledalo čudno. Onda sam se približio i shvatio - to je gumena igračka - otkriva 29-godišnjak te dodaje kako je najpre bio šokiran, a onda je samo počeo da se smeje.

- Bilo je zaista smešno - rekao je.

Stujart se više od šest godina bavi lovljenjem zmija i kaže kako se takva situacija događa vrlo često. Ipak, ističe kako je bolje zvati pomoć i biti u krivu nego ignorisati potencijalno opasnu situaciju i na kraju se dovesti do rizika i velikog problema

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/index)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.