MAJKA MONSTRUM SVOJOJ BEBI ČUPALA NOKTE NA NOGAMA: Sek*ualno zlostavljala SINA I ĆERKU, a RAZLOG JE SRAMAN! (FOTO)
Majka koja je snimala i fotografisala kako muči i vrši nasilje nad svojim maloletnom decom, Foto: Facebook

MONSTRUOZNO

MAJKA MONSTRUM SVOJOJ BEBI ČUPALA NOKTE NA NOGAMA: Sek*ualno zlostavljala SINA I ĆERKU, a RAZLOG JE SRAMAN! (FOTO)

Istraga je u toku

MONSTRUOZNO VRŠILA NASILJE NAD DECOMMajka čupala nokte ćerkici (1), a sina (9) i devojčicu (7) zlostavljala seksualno i fizički! U sve je umešan njen dečko! (FOTO)

Objavljeno:

Majka koja je snimala i fotografisala kako muči i vrši nasilje nad svojim maloletnom decom, uhapšena je nakon što su u javnost izašle fotografije koje je slala svom novom dečku, koji je od nje to i zahtevao.

Dženifer Marisol (26) iz Meksiko Sitija, majka troje maloletne dece, Guljerma (9), Samante (7) i Melise (1), uhapšena je nakon što je njen bivši suprug, Maurisio Alberto prijavio nju i njenog novog momka, Hosea Omara Truhila, za nasilje i seksualno zlostavljanje dece koja su bila pod starateljstvom majke.

Kako se navodi, Alberto je prijavio zlostavljanje Centru za socijalni rad, a pisao je i na društvenim mrežama o tome.

- Želeo bih da mi pomognete da se pronađu moja deca Guljermo, Samanta i Melisa, koji su bili seksualno i fizički zlostavljani od strane njihove majke i njenog dečka - napisao je on, tvrdeći da je pronašao video-snimke u kojima se vidi njegova bivša supruga kako muči decu, tako što ih štipa, udara, trese, a najmlađem je i čupala nokte.

Prema informacijama iz policije, ona je to radila da bi udovoljila svom novom dečku, koji je taj vid monstrouznog ponašanja okarakterisao kao dokaz ljubavi prema njemu.

Marisol je zbog zverskog ponašanja prema svojoj maloletnoj deci uhapšena i nalazi se pod istragom za nasilje u porodici, dok i dalje nije saopšteno šta se dešava sa Truhilom.

Kako prenose meksički mediji, Maurisio Alberto je imao zabranu prilaska svojoj bivšoj supruzi zbog kako je navedeno toga što je tukao Marisol dok je bila trudna, kao i zbog toga što ju je navodno izbacio na ulicu.

Istraga je u toku.

(Espreso.co.rs/Mirror.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.