DOPISIVALI SE MESEC DANA, REKAO JE DA ĆE PO NJU DOĆI U BELOM MERCEDESU: Kada je izašao iz auta, odmah je pobegla!
Ejmi je na Tinderu upoznala, kako je verovala, muškarca po imenu Džejms, Foto: Facebook

neverovatno

DOPISIVALI SE MESEC DANA, REKAO JE DA ĆE PO NJU DOĆI U BELOM MERCEDESU: Kada je izašao iz auta, odmah je pobegla!

Dopisivali su se tri nedelje, čuli se preko telefona, i sve je upućivalo da je sve potpuno u redu...

Objavljeno: 08.06.2019. 19:11h
  • 8

Moram da ispričam svoju priču kako nijedna druga žena ne bi nasela na ovu opasnu prevaru ovog muškarca.

Ejmi Šarp (28), frizerka iz Velike Britanije, imala je ludu sreću da izbjegne napad muškarca koji ju je prevario kako bi sa njim izašla na sastanak.

Ona je na Tinderu upoznala, kako je verovala, muškarca po imenu Džejms. Dopisivali su se tri nedelje, čuli se preko telefona, i sve je upućivalo da je sve potpuno u redu jer mu je proverila i Instagram i Whatsapp, a na svakoj mreži delovalo je da je to on.

Ugovorili su sastanak za sredu u devet uveče, a mesto sastanka bio je lokalni pab. Džejms joj je, kaže, rekao da će on biti u belom mercedesu.

I tako je zaista i bilo. A onda su se vrata automobila otvorila i iz kola su izašla četvorica muškaraca, nijedan njoj poznat, i krenuli da brzo koračaju ka njoj.

Kad sam videla da kreću ka meni, pozvala sam Džejmsov broj i zazvonio je telefon jednog od tih muškaraca. Tada je bilo sasvim jasno da sam prevarena - kaže Ejmi.

Iste sekunde je, kaže, upalila kola i pobegla kući.

- Sve se dogodilo tako brzo i zahvalna sam svim silama što sam se izvukla. Stvarno sam se potresla, i što više razmišljam o tome, više se plašim i želim da upozorim devojke na ovakve stvari - čak i kad se čini da je sve u redu, opet može da se ispostavi da je u pitanju žestoka prevara - poručuje ona.

Ali tu priči nije kraj - nakon što je pobjegla, "Džejms" ju je pozvao i pitao je zašto je pobegla. Onda ga je ona pitala zašto je koristio tuđu fotografiju i zašto je sa sobom poveo još trojicu tipova.

- Poveo sam prijatelje sa sobom, jer nisam znao da li je u pitanju neka prevara. Eto, ja se zapravo zovem Metju, a koristio sam lažno ime i lažne slike, jer imam devojku. Molim te, nemoj da alarmiraš policiju - rekao joj je on.

Ejmi ga je, kaže, blokirala i zamolila da je više nikad ne kontaktira, a ubuduće planira detaljnu proveru svakog momka kog upozna.

BONUS VIDEO:

(Espreso.rs/Novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media