NIJE NI SLUTILA DA ĆE TO DOŽIVETI: Popila piće s tipom, pa zažalila nakon poruke koju joj je poslao narednog jutra
Ilustracija, Foto: Stock

OBJAVILA NA TWITTERU

NIJE NI SLUTILA DA ĆE TO DOŽIVETI: Popila piće s tipom, pa zažalila nakon poruke koju joj je poslao narednog jutra

On joj se iduće jutro javio, ali joj nije napisao kako mu je bilo dobro s njom i pozvao je na drugi sastamnak

Objavljeno: 21:43h

Večernji izlazak neretko se može završiti novim poznanstvom, što se dogodilo i devojci po imenu Klo Metjus, ali dan nakon izlaska od tipa s kojim se družila dobila je poruku zbog koje je zažalila.

Klo se našla u baru gde je upoznala dečka Denija koji joj se činio simpatičnim te ju je počastio s nekoliko čaša pića i prijatnim razgovorom nakon čega mu je ostavila svoj broj mobilnog u nadi da će se to ponoviti još koji put.

On joj se iduće jutro javio, ali joj nije napisao kako mu je bilo dobro s njom i pozvao je na drugi sasatanak, već joj je umesto toga poslao račun za sve što je popila, a to je napravio samo zato jer nije spavala s njim. Ljuta Klo podelila je snimak njihova dopisivanja na Twitteru.

Tip joj se najpre javio s pitanjem čiji je to broj, pa ga je podjetila da su bili zajedno veče pre. On joj je na to odgovorio: “Lepo. Možeš li mi poslati novac za pića koja sam ti platio prošlu noć, jer nismo išli kući zajedno pa nije bilo vredno mog vremena.”

Razočarana devojka napisala je kako joj je žao zbog toga što je uopšte pila piće s njim, a njenu objavu lajkovale su više od 63 hiljade ljudi i podelilo gotovo njih 10 hiljada. Mnogi su komentarisali kako je Deni zaista odvratan, te kako ne mogu da veruju da joj je to napisao.

“Ovo mora biti šala. Zar je društvo do toga došlo?” napisala je jedna korisnica, a druga je dodala: “Njegova mama zaista mora biti ponosna.”

Ostali su joj savetovali da mu se osveti ili održi lekciju o tome da se ne bi tako trebao ponašati prema nikome, ali Klo je jednostavno odlučila da ga ignoriše i javno osramotiti na Twitteru, u čemu je i uspela.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/fokus.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.