IZAŠLA U GRAD, PA JE DEČKO ČASTIO PIĆEM: Ujutru je dobila PORUKU od koje joj se prevrnuo želudac! (FOTO)
Devojka je bila šokirana porukom, Foto: EPA / Str

PODELILA NA TVITERU

IZAŠLA U GRAD, PA JE DEČKO ČASTIO PIĆEM: Ujutru je dobila PORUKU od koje joj se prevrnuo želudac! (FOTO)

Ljuta Klo podelila je njihovo dopisivanje na Tviteru

Objavljeno:

Večernji izlazak neretko može završiti novim prijatnim poznanstvom, što se dogodilo i devojci po imenu Klo Metjus, no dan nakon izlaska od tipa s kojim se družila dobila je poruku zbog koje je požalila taj potez.

Klo se našla u baru gde je upoznala dečka Denija koji joj se činio simpatičnim te ju je počastio s nekoliko čaša pića i prijatnim razgovorom nakon čega mu je odlučila ostaviti svoj broj telefona u nadi da će se to ponoviti još koji put.

On joj se iduće jutro javio, ali joj nije napisao kako mu je bilo dobro s njom i pozvao je na drugi spoj, već joj je umesto toga poslao račun za sve što je popila, a to je napravio samo zato jer nije spavala s njim.

Ljuta Klo podelila je njihovo dopisivanje na Tviteru.

Tip joj se najpre javio s pitanjem čiji je to broj pa ga je podsetila da su bili zajedno veče pre. On joj je na to odgovorio:

- Lepo. Možeš li mi poslati novac za pića koja sam ti platio prošlu noć, jer nismo išli kući zajedno pa nije bilo vredno mog vremena.

Razočarana devojka napisala je kako joj je žao zbog toga što je uopšte pila piće s njim, a njenu objavu lajkovali su više od 63 hiljada ljudi i podelilo gotovo njih 10 hiljada. Mnogi su komentisali kako je Dani zaista oduran i kako ne mogu da veruju da joj je to napisao.

"Ovo mora biti šala. Zar je društvo do toga došlo?" napisala je jedna korisnica, a druga je dodala: "Njegova mama zaista mora biti ponosna."

Ostali su joj savetovali da mu se osveti ili održi lekciju o tome da ne bi tako trebalo da se ponaša prema nikome, no Klo je jednostavno odlučila da ga ignoriše i javno osramoti na Tviteruu, u čemu je i uspela.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.