OVO SU NAJGORE DRŽAVE SVETA: Amerikanac obišao pola ZEMALJSKE KUGLE, pa doneo SRAMOTAN ZAKLJUČAK!
Jutjuber sa fanovima!, Foto: Printscreen

NJEGOVE RECENZIJE

OVO SU NAJGORE DRŽAVE SVETA: Amerikanac obišao pola ZEMALJSKE KUGLE, pa doneo SRAMOTAN ZAKLJUČAK!

Amerikanac je ubrzo po diplomiranju otputovao u Seul da predaje Engleski, a tokom 18 meseci obišao je 20 zemalja u Aziji

Objavljeno:

Svoju Odiseju započeo u trećoj godini fakulteta, kada je jedan semestar proveo u Pragu. Tada je poželeo da obiđe još neku zemlju i njegov pasoš uskoro je postao krcat pečatima.

Amerikanac je ubrzo po diplomiranju otputovao u Seul da predaje Engleski, a tokom 18 meseci obišao je 20 zemalja u Aziji.

Posao je napustio u januaru ove godine, i do tada je posetio još 30 država, piše Independent.

My beautiful home state of #Arizona

A post shared by Drew Binsky (@drewbinsky) on

Goldberg je svoju Odiseju započeo u trećoj godini fakulteta, kada je jedan semestar proveo u Pragu. Tada je poželeo da obiđe još neku zemlju i njegov pasoš uskoro je postao krcat pečatima.

Amerikanac je ubrzo po diplomiranju otputovao u Seul da predaje Engleski, a tokom 18 meseci obišao je 20 zemalja u Aziji.

Posao je napustio u januaru ove godine, i do tada je posetio još 30 država, piše Independent.

Goldberg od prvog dana svoje velike avanture svoja iskustva deli na svom blogu The Hungry Partier, kao i Snapchatu and Instagramu, pod nadimkom @drewbinsky.

Ovo su njegova najgora iskustva:

Filipini: Najgora hrana

“Iako su Filipini jedna od mojih omiljenih zemalja, obroci su tamo vrlo skromni. Obično se sastoje od kuvanog pirinča i malog parčeta ribe. Ja sam navikao na malo raznovrsniju ishranu.”

Brunej: Najgori noćni život

“Većima islamskih zemalja vodi strogu politiku kada je reč o konzumiranju alkohola, tako da je njihov noćni život gotovo nepostojeći. Kada sam u prestonici Bandar Seri Begavan izašao u petak uveče da se malo provedem, ulice su bile toliko prazne da sam mogao da čujem kako čioda pada sa daljine od 20 metara.”

Egipat: Najnekulturniji ljudi

“Nedavno sam otputovao u Kairo na 5 nedelja i imao sam loše iskustvo gotovo sa svakom osobom koju sam tamo upoznao. Egipćani su vrlo agresivan narod – na ulicama sam za to vreme video tri velike tuče.”

Mjanmar: Najgori pristup Wi-fi mreži

“Apsolutno obožavam Mjanmar, ali ova zemlja zaostaje jedno 20 godina za svojim susedima. Iako u velikim gradovima ima Wi-fi mreže, internet je spor poput dial-upa iz devedesetih godina. Ne verujem da će se ovo promeniti u sledećih 3 do 5 godina, ali turizam u Mjanmaru svakako cveta zbog zahvaljujući tome što zemlja ne traži vize građanima sa američkim ili britanskim pasošem.”

Kuala Lumpur: Najprecenjenije mesto

“Čuo sam mnogo dobrih stvari o Kuala Lumpuru na putovanjima po Aziji, ali kada sam stigao tamo, sve što sam video je vrlo dosadna verzija Bangkoka. Grad takođe nije baš najbezbedniji – prolaznici su verbalno uznemiravali prijateljicu sa kojom sam putovao.”

London: Najskuplje mesto

“Posetio sam London prvi put u životu pre 2 meseca, i imao sam vrlo visoka očekivanja. Ali, da budem iskren, osim ribe i krompira (fish ‘n’ chips) ništa me nije oduševilo. Visoke cene su me prilično odbile.”

BONUS VIDEO:

E TO SU PRAVI VOZOVI I PRUGE! Slove za najbolje na svetu, a pogledajte i zašto! (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Independent)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.