RODITELJI NISU IMALI NOVCA DA POMOGNU SVOM BOLESNOM SINU (2): Onda su se pojavili ovi RADNICI i sve ZADIVILI
Pomogli su malom Loganu, Foto: Facebook printscreen

lepa priča

RODITELJI NISU IMALI NOVCA DA POMOGNU SVOM BOLESNOM SINU (2): Onda su se pojavili ovi RADNICI i sve ZADIVILI

Bio je to emotivan trenutak

Objavljeno:

Noćna mora svakog roditelja je da ne mogu da pomognu svom detetu.

Upravo u jednoj takvoj noćnoj mori našli su se Kristijan i Džastin Mur, bračni par iz Džordžije. Naime, njihov dvogodišnji sin Logan pati od hipotonije, sindroma koji utiče na tonus mišića, odnosno na dečakove motoričke sposobnosti.

No po dolasku u bolnicu, očajni roditelji su saznali kako dečakovo zdravstveno osiguranje ne pokriva hodalicu ni bilo koje drugo pomagalo koje bi mu olakšalo kretanje.

Kako nisu želeli da odustanu od pronalaska načina da pomognu svom sinu, na Jutjubu su pronašli videotutorijal kako da naprave hodalicu od PVC cevi. Napravili su popis i uputili se u obližnju trgovinu materijalom, a kada su radnici čuli za šta traže delove, i sami su se uključili u odabir najboljih materijala, piše CNN.

Ipak, tek tad je usledilo pravo iznenađenje.

- Počeli su da skupljaju delove i rekli su nam da će ih sastaviti te da nam neće to naplatiti. Rekli su nam da odemo po sladoled i vratimo se za sat vremena - ispričala je Kristajan, a kada su se vratili, zbilja ih je dočekala sastavljena hodalica, i to s napisanim Loganovim imenom.

- Nismo verovali da su bili spremni da urade tako nešto. Nisam mogla ne zaplakati jer znam koliko je sve ovo težak put za mog sina. Sve ono što je najjednostavnije za njegove vršnjake, on je vrlo teško preživljavao - rekla je majka.

Bio je to emotivan trenutak i za radnike koji su nesebično pokazali svoju humanost i oduševili, ali i rasplakali mnoge.

- Svi su plakali videvši Logana kako hoda uokolo s ogromnim osmjhom na licu. Hvala Bogu što smo mogli pomoći - na svom Fejsbuku je napisao Džef Anderson, jedan od radnika koji su učestvovali u ovoj hvale vrednoj akciji.

bonus video:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.