POLITIČAR PRETUKAO ŽENU JER GA NIJE DOVOLJNO BRZO SE*SUALNO ZADOVOLJILA: Razbio joj nos i pretio da će ubiti PSA!
Hapšenje / Ilustracija, Foto: AP/Rogelio V. Solis

KATASTROFA

POLITIČAR PRETUKAO ŽENU JER GA NIJE DOVOLJNO BRZO SE*SUALNO ZADOVOLJILA: Razbio joj nos i pretio da će ubiti PSA!

Pokušao je da objasni policiji da je “sve OK”, ali kad su oni ušli unutra videli su dve žene kako sede na vrhu stepenica...

Objavljeno:

Poslanik iz Misisipija, republikanac Daglas Meklaud uhapšen je jer je udario svoju ženu u lice zato što se nije skinula dovoljno brzo kad je on poželeo da imaju seks. Meklaud (58) je bio pijan i držao je čašu alkohola u ruci kad je policija došla na poziv na njegovu adresu u Lusdejlu, u oblasti Džordž.

- Šalite se sa mnom? – upitao je Meklaud policiju kad su mu rekli da su došli na poziv zbog nasilja u porodici.

Kad su ušli u njegovu kuću, Meklaud je počeo da viče da je “policija ovde”. Onda se zateturao do ulaznih vrata i izašao napolje.

- Meklaud je govorio konfuzno i hodao polako u cik-cak – naveli su policajci u izveštaju, dodajući da je bio toliko pijan da je morao da se drži za ogradu da ne padne.

Meklaud je pokušao da objasni policiji da je “sve OK”, ali kad su oni ušli unutra videli su dve žene kako sede na vrhu stepenica, uplašenog izgleda. Meklaudova žena je izašla napoloje tek kad su joj policajci obećali da će držati njenog muža dalje od nje. Policija je navela da je ženi od udarca curila krv iz nosa, a krv je pronađena na njihovom bračnom krevetu i podu spavaće sobe. Takođe se tresla i bila je uznemirena.

Ona je ispričala policiji da se njen muž napio i “prosto pukao”, što se često događa kad je pod uticajem alkohola. Druga žena koja je bila u kući navela je da je Meklaudova žena utrčala u njenu sobu krvavog lica. Ona je zaključala vrata sobe, nakon čega je Meklaud počeo da lupa na njih i zatražio da ih otvore.

- Rekao mi je da će ubiti mog psa ako ne otvorim vrata – ispričala je ta žena.

Meklaudova žena nije želela da tog dana ode u bolnicu, ali je obećala da će otići kasnije kako bi se načinio zapisnik o povredama. Njen muž je uhapšen i optužen za nasilje u porodici. On je izašao iz zatvora uz kauciju od 1.000 dolara, ali nije komentarisao incident za medije.

Meklaud je poslanik u parlamentu Misisipija od 2012. Njegov distrikt uključuje stanovnike oblasti Džordž, Džekson, Stoun i Forest. Oženjen je i ima troje dece, naveo je “San herald”. Međutim, njegova funkcija je sada dovedena u pitanje. Već u utorak ujutro državni senator Dejvid Blaunt pozvao je Meklauda da podnese ostavku, a istog dana popodne oglasio se i govornik parlamenta Filip Gan sa sličnim zahtevom.

- Pokušao sam da kontaktiram predstavnika Meklauda da zatražim njegovu ostavku, ako su ove optužbe tačne. Ovakvi potezi nisu prihvatljivi ni za koga - naveo je Gan u saopštenju.

BONUS VIDEO:

BRZA KAO RAKETA! Kad čuje zvuk kesice svoje omiljene poslastice, ova buckasta persijska maca leti uz stepenice! (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Sun Herald)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.