UNAJMILA ŽENU DA JOJ ČUVA PSE, PA PREKO KAMERE OTKRILA SRAMOTU: Ono što je radila u njenoj kući je GROZNO (VIDEO)
Kejsi je dovodila muškarce, Foto: Facebook / Youtube printscreen

skandal

UNAJMILA ŽENU DA JOJ ČUVA PSE, PA PREKO KAMERE OTKRILA SRAMOTU: Ono što je radila u njenoj kući je GROZNO (VIDEO)

Sve je izašlo u javnost

Objavljeno:

Popularna američka aplikacija Wag! gde svatko ko ima kućnog ljubimca može unajmiti osobu za šetnju i čuvanje, našla u središtu skandala.

Naime, 26-godišnja Kejsi Brengl koja na platformi nudi usluge čuvanja i šetanja pasa izbrisana je s popularne aplikacije jer ju je prijavila klijentkinja.

Rouzi Braun, unajmila je Brengl putem spomenutog internet servisa kako bi čuvala njena dva štenca Peni i Dejzi jer ih nije mogla povesti na venčanje njenog rođaka.

S obzirom na više od 200 recenzija s pet zvezdica na stranici, Brengl joj se učinila idealnom kako bi provela četiri dana s njenim ljubimcima te ih između ostalog vodila u duge šetnje, za ukupno 315 dolara.

Pritom joj je na kuhinjskom pultu pokazala interaktivnu kameru za nadzor kućnih ljubimaca koja vlasnicima omogućuje da se u bilo kojem trenutku uvere da je kod kuće sve u redu, ali i da komuniciraju sa svojim ljubimcima uz pomoć zvučnika, te joj se i pohvalila da njena čak ispucava pseće poslastice.

No, na dan venčanja njenog rođaka, Braun je primila vest od kamere.

- Pogledom na ekran telefona koji prenosi sliku s kamere, videla sam mušku osobu u našoj kući - izjavila je za KABC.

- Pravi šok je nastupio kad sam videla kako su Brengl i taj čovek otišli pravo u našu spavaću sobu.

Na snimku se može videti i kako se unajmljena čuvarka i muškarac ljube u dnevnoj sobi te kako iz glavne spavaće sobe odlaze u spavaću sobu za goste, a u jednom su trenutku zaključali pse van glavne spavaće sobe.

Sve je izašlo u javnost, a Brengl tvrdi da nije imala polni odnos ni u jednoj od spavaćih soba, no Braun kaže kako može da tvrdi što želi , kad to nije ono što se u kući događalo.

Kamera je uhvatila Brengl kako leži gola na potpuno novom kauču za koji su Braunovi štedeli šest meseci, no Brangl se pravdala kako je bilo vruće i da ne voli nositi odeću.

1 / 3 Foto: Youtube printscreen

Braun sumnja da će se ikad više osećati prijatno sedeći na tom kauču nakon svega, a nije joj se svidela ni činjenica da su Brengl posetili roditelji u kući bez obzira na politiku Wag-a! da se u dom gde se čuvaju ljubimci ne dovodi niko.

Na kraju, kako je zabeležila kamera, Brengl nije šetala pse kako je bilo dogovoreno od 30 do 60 minuta već ih je puštala van na oko pet minuta.

Braun joj zamera i što je pse nazivala pogrdnim imenima, no Brengl je rekla kako su se psi ponašali vrlo loše, ali je na koncu priznala kako je njeno ponašanje bilo neprikladno.

Wag! je izdao izjavu u kojoj kaže kako je ponašanje Brengl neprihvatljivo i protivno smernicama i njihove politike poslovanja, te da bi svi na njihovoj platform trebali biti pravi profesionalci.

Međutim, dok firma tvrdi kako rade temeljne provere, neprofitna agencija za zaštitu potrošaća BBB (Better Business Bureau) je u poslednje dve godine primila više od 40 pritužbi na račun aplikacije.

Izveštaji uključuju ukradenu imovinu, šetače koji se ne pojavljuju na planiranim šetnjama te šetače koji puštaju pse bez vodilice. Firma je Braunovima ponudila usluge čišćenja i izmenu brave.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.