JEDVA JE SASTAVLJAO KRAJ SA KRAJEM, A ONDA SE SVE PREOKRENULO: Ovaj mladić je nakon DNK TESTA dobio ogroman novac!
Džordanu se promenio život, Foto: Facebook printscreen

neverovatna sudbina

JEDVA JE SASTAVLJAO KRAJ SA KRAJEM, A ONDA SE SVE PREOKRENULO: Ovaj mladić je nakon DNK TESTA dobio ogroman novac!

Kako je živeo od pomoći države, sada ne može da veruje koliko je DNK test promenio njegov život

Objavljeno: 21.05.2019. 10:17h
  • 4

Džordan Adlard Rodžers je celog života bio siromašni radnik, a onda je nasledio ogromno bogatstvo nakon neverovatnog otkrića.

Džordan je ceo život sastavljao kraj sa krajem, trudeći se da dokaže da je on zapravo sin aristokrate Čarlsa Rodžersa, međutim bogataš je stalno odbijao njegove zahteve za DNK testiranje.

Međutim, Čarls je krajem avgusta prošle godine pronađen mrtav u svom automobilu, i testiranje je zatim izvedeno. Džordan je dokazao da je zaista Čarlsov sin!

Kako su Čarsovi brat i majka takođe mrtvi, Džordanu je pripalo njegovo imanje i imovina vredi 50 miliona funti. Džordan se sada uselio u njegovu vilu. Kako je živeo od pomoći države, sada ne može da veruje koliko je DNK test promenio njegov život.

Džordan je sumnjao da mu je Čarls otac od njegove 8. godine:

- Ponudio je da uradi DNK test kada sam bio mlađi, ali to se nije desilo i onda kad sam imao 18 godina pokucao sam na njegova vrata i pitao da li mogu da dobijem test i rekao mi je da to uradim preko advokata. Tada sam imao 18 godina. Napisao sam još pisama u svojim dvadesetim, ali nikada nisam dobio odgovor, a onda sam pre tri godine stupio u kontakt sa punomoćnikom Filipom KeromC.Filip je rekao da Čarls nije želeo da uradi test pa sam napisao jedno poslednje pismo sa priloženim uzorkom za DNK test, a to je bilo kada je Filip pozvao i rekao da je Čarls mrtav. -priča Džordan.

Čarls je uprkos bogatstvu imao težak život, jer je bio zavisnik od narkotika, i umro je od predoziranja. U poslednjim mesecima je živeo u svom automobilu, umesto u svojoj vili. Služio je kao mornarički poručnik u britanskoj vojci, a teško ga je pogodila smrt brata Najdžela, koji je umro od raka.

Džordan, koji je i sam nedavno postao otac, kaže da neće zaboraviti odakle je došao i da će novac iskoristiti da pomaže ljudima.

BONUS VIDEO:

(Espreso.rs/Metro)

 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media