UBILA JE TRUDNICU I ISEKLA BEBU IZ NJENE UTROBE! Namamila je besplatnim stvarima za dete, a onda je usledio HOROR
Klairsa je počinila nezamisliv zločin, Foto: Chicago police department

stravičan zločin

UBILA JE TRUDNICU I ISEKLA BEBU IZ NJENE UTROBE! Namamila je besplatnim stvarima za dete, a onda je usledio HOROR

Porodica ubijene devojke je očajna, i žele pravdu za svoju ćerku

Objavljeno:

Jedna žena je sa još tri osobe optužena za stravičan zločin - ona je ukrala bebu iz materice ubijene žene i predstavljala se kao njena majka!

Klarisa Figuera (46) optužena je zajedno sa Desire Figuerom (24) i Pjotrom Bobakom (40) za ubistvo 19-godišnje Marlen Očue-Uriostegi u Čikagu.

Porodica ubijene devojke je očajna, i žele pravdu za svoju ćerku.

Policija je saopštila da je, nakon što je trudnicu u devetom mesecu namamila u svoju kuću sa ponudom besplatne bebi odeće, Figueras je ugušila tinejdžerku kablom i izrezala nerođenu bebu iz njene materice.

Figueras je zatim je nazvala hitnu pomoć 23. aprila tvrdeći da je upravo rodila, a beba nije disala, ali DNK testovi su dokazali da je beba zapravo sin ubijene tinejdžerke, kažu policajci.

Marlen je ubijena
Marlen je ubijena foto: Facebook printscreen

Policija je u sredu pronašla telo trudnice i oružje kojim je ubistvo počinjeno u kanti za smeće u dvorištu kuće osumnjičenih. Dečak, Jadiel, sada je starateljstvu muža ubijene devojke, i nalazi se u bolnici gde bori za svoj život.

Policija je saopštila da je prirodno rođeni sin Figuere, Ksavier, preminuo 2017. godine prirodnom smrću. Postovi u društvenim medijima otkrili su da su osumnjičeni u poslednjih nekoliko meseci objavljivali na internetu o dolasku dečaka, ukrašavajući dečiju sobu. Međutim, nakon smrti bebe, na Fejsbuku su napisali da će besplatno deliti stvari koje su kupili za svog sina. To je privuklo trudnu Lopez, koja je dogovorila sastanak sa Figueras.

Ubijena trudnica je poslednji put viđen 23. aprila u Pilsenu. Njena porodica je izjavila da se potom odvezla do kuće na jugozapadnoj strani Čikaga, nakon što je žena na Fejsbuku objavila da ima kolica i odjću za bebe koju je htela da pokloni, navodi Chicago Tribune. Automobil devojke pronađen je u jednom bloku dalje od kuće ubica ranije ovog meseca.

Ubijena Marlen sa mužem
Ubijena Marlen sa mužem foto: Facebook printscreen

Komšinica je videla Figueras u krvavoj majici na noć ubistva, a ona je tvrdila da se porodila, a komšinici je više puta naglasila da mora da joj zaključa kuću.

Anonimna dojava uputila je policiju ka stravičnom otkriću, nakon čega je sproveden DNK test i otkriveno je da Figueras zapravo nije majka bebe.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.