OŽENIO SAM RASPUŠTENICU, SAMOHRANU MAJKU DEVOJČICE: Kada je ovaj čovek ostao sam sa detetom URADIO JE GROZNU STVAR!
Čovek je ostao sam sa devojčicom/Ilustracija, Foto: Printscreen

ispovest

OŽENIO SAM RASPUŠTENICU, SAMOHRANU MAJKU DEVOJČICE: Kada je ovaj čovek ostao sam sa detetom URADIO JE GROZNU STVAR!

Bilo mu je žao...

Objavljeno:

Muškarac je ceo dan čuvao devojčicu, ali nije slutio da je mogao da je povredi jer je prosuo šerpu sa toplim mlekom umalo na devojčicu.

Ovo je njegova ispovest:

Oženio sam raspuštenicu, samohranu majku predivne devojčice… Bivši muž joj je alkoholičar i svašta joj je radio dok su bili u braku. Nije mi bio problem da prihvatim i nju ni njenu ćerkicu koja ima samo 4 godine… Ja sam trenutno nezaposlen, tako da preko dana čuvam tu devojčicu dok je moja supruga na poslu.

Danas dok sam mojoj ćerkici, kažem mojoj, jer je tako i doživljavam kao moju grejao mleko nisam je vidio kada je došla iza mene i kako sam se brzo okrenuo sa šerpicom vrleog mleka tako mi je ona zasmetala i prolio sam mleko. Na sreću nekako sam sve iskontolisao i uspeo sam da prospem mleko pored nje i samo je par kapi palo na njenu rukicu, ali sve jedno sam je opekao.

Rasplakala se, jedva sam je umirio i uspavao, a tek nakon toga kroz mene je prošao neki nemir, strah, kada mi je prošlo kroz glavu šta je sve moglo da se desi. Ne znam, da sam kojim slučajem prolio mleko po njoj i naneo joj teže povrede, ne znam… mislim da to ne bi mogao nikada sebi da oprostim.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.