OTAC ODBIO DA DRŽI GOVOR NA VENČANJU SVOJE ĆERKE: Ali onda je uradio neverovatnu stvar! MLADA U SUZAMA! (VIDEO)
Svi su bili dirnuti, Foto: Printscreen

dirljivo

OTAC ODBIO DA DRŽI GOVOR NA VENČANJU SVOJE ĆERKE: Ali onda je uradio neverovatnu stvar! MLADA U SUZAMA! (VIDEO)

Nicolin tata iznenadio ju je pevajući joj pesmu

Objavljeno:

Retko kada neko pridaje veće mesto u srcu nekoj osobi nego što to pridaje otac svojoj ćerki. Ovo je jedan od najposebnijih venčanih poklona koji smo ikada videli. On je utelovljenje te veze.

U normalnoj situaciji, otac bi održao govor za vreme večere. Ali u ovom slučaju, Nicolin tata iznenadio ju je pevajući joj pesmu „I Loved Her First“ (Prvi sam je volio) koju inače izvodi Heartland. Ta izvedba je bila jedna od najposebnijih koje ćete ikada videti.

O tom događaju Nicol je izjavila: „Na večeri za moje venčanje, moj otac je iznenadio mog muža i mene tako što je otpevao predivnu pesmu.

Ja interpretiram znakovni jezik tako da mi je ovo značilo sve na svetu. Rekao je da mu je trebalo godina dana, koliko sam bila zaručena, da nauči da peva ovu pesmu.“ Cela godina! To je predanost.

Primetne su emocije i zadovoljstvo koji dolaze od Nicol i njenog muža… a na kraju, slatki osmesi ljubavi koji se šire čitavom porodicom.

Isplanirajte nešto posebno za vaše voljene. Možda će vam trebati dosta vremena za to, ali za ljubav voljene osobe to se uvek isplati.

Podelite ovaj predivan trenutak još danas!

Bonus video

(Espreso.co.rs/balkanspress.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.