BILA JE RUŽNO PAČE: Izmenili su joj CELU VILICU i pretvorili u pravu LEPOTICU! POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA SADA
Eli Džouns, Foto: Printscreen

OGROMNA PROMENA

BILA JE RUŽNO PAČE: Izmenili su joj CELU VILICU i pretvorili u pravu LEPOTICU! POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA SADA

Njena prva operacija je bila kada je imala 16 godina

Objavljeno: 20:57h

Eli Džouns je rođena sa urođenim deformitetom lica zbog kojeg joj zubi nisu bili u istoj ravni. Kada je imala 14 godina, išla je da joj stave protezu i data je zubar primetio da njena vilica nije rasla otkako je imala osam godina. Eli je posetila maksilofacijalnog hirurga, koji joj je pomogao da preobrati njen život u narednih šest godina.

Njena prva operacija je bila kada je imala 16 godina. Kako kaže, bilo je izuzetno bolno, a nije mogla ni da govori.

Bila sam na tečnoj ishrani oko mesec dana, što je bilo zaista teško i nisam mogla dobro da govorim – morala sam da koristim blokčić za beleške kako bih komunicirala – rekla je Eli.

Nakon nekog vremena sam bila u stanju da promrmljam par reči i šuškala sam zbog mojih natečenih usta. Nakon šest meseci je sve izgledalo dobro – dodala je ona.

Eli su sekli vilicu horizontalno i vertikalno, a godinu dana kasnije je išla na operaciju brade koja je takođe bila premala.

Osećala sam olakšanje – napokon sam osećala da mogu da budem svoja – ističe Eli.

foto: Printscreen / Twiter

Operacije su uticale i na njeno samopouzdanje, pa se sada oseća mnogo sigurnija nego ranije. Ona kaže da se njeno novostečeno samopouzdanje najviše vidi u časovima plesa. – Bila sam stidljiva, ali sada se osećam zaista samouvereno. Promenilo je moj celi život.

Gospođica Džouns sada želi da postane fotograf i njena mama podržava njene ambicije. – Operacija nije samo promenila kako Eli izgleda, već i kako oslikava sebe. Njene ambicije su porasle i ona izrasta u divnu, mladu damu – rekla je njena mama.

Ema Voli, Elin hirurg kaže: – Mnogo ljudi zapravo ne uviđaju da imaju deformaciju vilice i samo prihvataju da imaju problema sa zagrižajem. Bez lečenja u mlađem dobu, može uzrokovati ozbiljne poteškoće kasnije u životu. Zaista mi je drago da je tretman učinio razliku i vratio Eli njeno samopouzdanje.

BONUS VIDEO:

OVAJ ČOVEK JE PREVARIO SIGURNU SMRT! Automobil mu razvaljen u sudaru, a on mirno sedi i čeka hitnu! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.