OSVOJILA JE 2.5 MILIONA NA LUTRIJI, A SADA MORA DA VRATI TROSTRUKO VIŠE! Otkriveno kako je zloupotrebila novac
Dobila milione, pa izgubila sve (ilustracija), Foto: AP

uhvaćena u prevari

OSVOJILA JE 2.5 MILIONA NA LUTRIJI, A SADA MORA DA VRATI TROSTRUKO VIŠE! Otkriveno kako je zloupotrebila novac

Amanda Nutal (45) je pre 11 godina osvojila novac

Objavljeno:

Dobitnica lutrije koja je osvojila 2.5 miliona funti, sada će morati da vrati nazad 6 miliona, pošto je otkriveno da je bila deo grupe koja je prala novac.

Amanda Nutal (45) je pre 11 godina osvojila novac, a trošila ga je na privatne letove za Dubai, ogromnu kuću i privatne škole za svoju decu.

Par je imao nekretninu na luksuznom imanju Emblej Park u Romsiju i iznajmili su stan za 2.000 funti nedeljno u londonskoj četvrti Belgraviji.

Bentley Mulsann je bio među nekoliko luksuznih automobila parkiranih ispred njihove vile. Svoju decu su upisali u školu koja košta 38 000 funti godišnje.

Nakon 8 godina istrage britanske Nacionale agencije za kriminal (NCA), ona je sa još dve osobe optužena za pranje miliona. Optužen je i njen suprug Džonatan, koji je na ime svoje supruge otuđio ogroman novac putem pranja, a povezan je sa izvesnim Rusima.

Njihov raskošan životni stil bio je pod lupom kada nisu mogli da objasne kako se sav novac koji imaju povećao, ili da daju dosledan uvid u to kako se novac od lutrije troši.

NCA je analizirala 100.000 transakcija tokom nekoliko godina i utvrdila da je gotovina bila proneverena iz ruske države i zarađivana prevarom u Velikoj Britaniji.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.