SAMOUBISTVO U KRALJEVSKOJ PORODICI: Smrt ove žene potresla je Britaniju!
Kraljevska porodica, Foto: AP

tužni splet događaja

SAMOUBISTVO U KRALJEVSKOJ PORODICI: Smrt ove žene potresla je Britaniju!

I dok mnogi željno iščekuju nove informacije o bebi Saseks, drugi su se prisetili incidenta

Objavljeno:

Danima se ne stišava uzbuđenje zbog dolaska nove kraljevske bebe, malog Arčija Harisona, sina vojvode i vojvotkinje od Saseksa.

I dok mnogi željno iščekuju nove informacije o bebi Saseks, drugi su se prisetili incidenta koji je obeležio rođenje prvog deteta princa Vilijama i Kejt Midlton.

Njihovo venčanje pratile su stotine hiljada ljudi, a informacije o njenoj trudnoći zanimale su sve.

Voditelji jedne australijske radijske stanice odlučili su nazvati bolnicu u kojoj je bila Kejt i predstaviti se kao članovi kraljevske porodice, što im je na kraju i uspelo.

Na telefon se javila bolničarka koja im je poverovala i otkrila u kakvom se stanju nalazi Kejt, koja je u trudnoći imala probleme s mučninama.

Kejt Midlton
Kejt Midlton foto: EPA / Andy Rain

Priča koju su preneli skoro svi mediji uznemirila je javnost i dovela do pometnje, ali i velike tragedije. Medicinska sestra koja je poverovala da priča s kraljicom, pronađena je mrtva u stanu. Nakon nekog vremena i službeno je potvrđeno da se radilo o samoubistvu.

Kraljevska deca oduvek su izazivala poseban interes javnosti, a mali Arči takođe nije izuzetak. Njegovi korieni još su i pre njegova rođenja bili tema priče, a javnost s nestrpljenjem čeka sve nove detalje.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.