OSTAVILA PORUKU, PA UBILA SEBE I DECU: Majka odlučila da sinove ODVEDE U SMRT, a ovo je razlog! Stravičan snimak!
Majka sa decom!, Foto: Printscreen

JEZIVA TRAGEDIJA

OSTAVILA PORUKU, PA UBILA SEBE I DECU: Majka odlučila da sinove ODVEDE U SMRT, a ovo je razlog! Stravičan snimak!

Nakon ubistva i samoubistva pojavila se i jeziva snimka na kojoj se vidi kako u rukama nosi mlađeg sina (3), dok starijeg (6) vodi za ruku pored reke

Objavljeno:

Jedna Kineskinja skočila je s svoja dva sina u reku, a pre toga ostavila jezivu oproštajnu poruku na društvenim mrežama.

Shi Chunmei (28) ostavila je u nedelju uveče oproštajnu poruku na društvenim mrežama u kojoj je napisala da se više ne može nositi sa svojim “lažnim” roditeljima, odnosno svekrvom i svekrom.

Nakon ubistva i samoubistva pojavila se i jeziva snimka na kojoj se vidi kako Shi u rukama nosi mlađeg sina (3), dok starijeg (6) vodi za ruku pored reke u gradu Zhangzhou.

Stariji sin veselo skakuće i ne sluteći šta ga čeka.Tri dana kasnije njihova tela pronađena su u reci, oko 15 kilometara daleko od kuće u kojoj su živeli, prenosi Daily Mail.

Nezin suprug Huang Tianfa prijavio je njihov nestanak kada je video njenu poruku na društvenoj mreži. U njoj je, između ostalog, optužila roditelje svog supruga da su se loše ponašali prema njoj i deci te da su je stalno vređali iza leđa u poslednjih sedam godina.

Žao mi je, vodim tvoje voljene sinove sa sobom”, dodala je, izvinjavajući se suprugu.

BONUS VIDEO:

SKOČIO ISPRED VOZA DA SPASI ŽENU! Sekunde odlučivale da li će biti heroj ili ludak! (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Magazin.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.