PILA I DROGIRALA SE, SA 13 GODINA OSTALA TRUDNA: Iako je abortirala danas ima NORMALAN život (FOTO)
Lori Hokins (19) iz Velsa, Foto: Facebook/printscreen

život piše romane

PILA I DROGIRALA SE, SA 13 GODINA OSTALA TRUDNA: Iako je abortirala danas ima NORMALAN život (FOTO)

Tadašnji dečko je upozorio na Roberta

Objavljeno: 16:26h

Lori Hokins (19) iz Velsa je nekada kao devojčica bili na ivici života, a danas živi sasvim običan život.

Ova devojka je nekada bila na alkoholu i teškim drogama, a sa samo trinaest godina je ostala trudna i abortirala je. Danas živi normalnim životom zahvaljujući jednom divnom čoveku, policajcu.

Lori je počela da se drogira kokainom kada je imala 12 godina. S 13 godina je imala pobačaj. Pila je votku svaki dan i imala je samo 31,5 kilograma dok je bila trudna. Robert Dejvis (37) s kojim je ostala u drugom stanju je danas u zatvoru, a Lori je potpuno promenila svoj život.

Pre sam znala da se probudim, nadrogiram se kokainom, istuširam se i opet se nadrogiram. Ostala sam trudna s 13 godina. Roberta sam upoznala ispred prodavnice. Prijatelj i ja smo nagovarali starije od nas da nam kupuju alkohol. Kupio mi je piće i dala sam mu svoj broj mobilnog. Tada sam imala nekih problema sa svojim ocem i tražila sam pažnju svuda oko sebe - ispričala je Lori.

Dodaje kako ju je tadašnji dečko upozorio na Roberta.

Ali nisam htela da ga slušam. Robert mi je rekao da me voli i mislila sam da mu je stalo do mene. Iskrala sam se iz kuće na Božić i otišla kod Roberta. Spavali smo. Posle toga mi se više nije javljao, a ako bi mi se i javio, svađali smo se. Dva meseca kasnije shvatila sam da sam trudna. Odlučila sam da abortiram jer sam se drogirala i imala jako malo kilograma, a i telo mi je bilo nerazvijeno - rekla je Lori.

Kada je skupila hrabrost rekla je svojim hraniteljima šta se dogodilo. Oni su joj rekli da bi bilo dobro da se poveri policajcu koji joj je pomogao da se reši droge.

Hrabra Lori je sve ispričala policiji i posle toga je Dejvis uhapšen. 2015. godine je osuđen na deset godina i osam meseci zatvora.

Lori danas vodi normalan život bez alkohola i droge, radi i nada se boljoj budućnosti. Ipak, ne namerava da zaboravi svoju prošlost, jer je ona naučila mnogo čemu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.