Ovo je Staljinova unuka: Deda bi je odstrelio! Ili bi ona njega! (FOTO)

GENETSKI MATERIJAL

Ovo je Staljinova unuka: Deda bi je odstrelio! Ili bi ona njega! (FOTO)

Neformalni izgled "filovan" tetovažama i pocepanim čarapama, sigurno može da se okarakteriše kao šokantan
Objavljeno: 17:52h

Rusku blogosferu šokirale su fotografije unuke Josifa Staljina! Kris Evans, rođena kao Olga Piters 1973. godine, kćerka je Svetlane Alilujeve i Vilijema Pitersa. Prema podacima sa društvenih mreža, ona drži prodavnicu antikviteta i retro-odeće u Portlandu. Voleo je vino i vesterne, a bogami i krv: 25 činjenica o Staljinu koje najverovatnije niste znali! (FOTO) (VIDEO) Slobodno vreme provodi sa mnogobrojnim prijateljima u barovima i periodično posećuje salone za tetoviranje, o čemu svedoči njeno dobro oslikano telo.Žena se pridržava neformalnog stila, ali većina, sigurno, i ne bi saznala o tome u njenoj istorijskoj otadžbini, da nije bilo posta popularnog blogera.

Dana 15. marta Pavel Prijanikov je objavio jednu fotografiju Evansove, napravljenu pre nekoliko meseci. Imajući u vidu ko joj je bio deda, fotografije se mogu okarakterisati kao provokativne. Obrijana glava, pocepane čarape, goli stomak, ratne boje — sve to dopunjuje automat-igračka i par plastičnih pištolja za pojasom.

U komentarima na ovaj post korisnici se, naravno, sećaju njenog slavnog dede. - Eto šta je deda zgrešio… Čak i unuke nije poštedelo — plaćaju za to - piše Pani Valevska. - Ja bih poludeo da znam da mi je deda Staljin - komentariše Dima Monte. - Na njoj nema Staljina - otrovan je Taki. (Espreso.co.rs / Sputnjik)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.