ISPOVEST MLADE KOJA JE UNIŠTILA SVOJE VENČANJE: Noć pred sam saznala da me muž vara i onda...
Raskid / Ilustracija, Foto: Profimedia

tužno

ISPOVEST MLADE KOJA JE UNIŠTILA SVOJE VENČANJE: Noć pred sam saznala da me muž vara i onda...

Krenula je da dobija poruke sa nepoznatog broja...

Objavljeno:

Noć pre venčanja saznala je da ju čovek s kojim je mislila da ostari vara. I to ne jednom, nego konstantno. Ali venčanje nije otkazala, već je napravila nešto što je sve šokiralo. Ovo je njena priča....

Alex (izmišljeno ime) i ja smo bili zajedno šest godina. Osećala sam da je on onaj pravi od prvog trena kad sam ga upoznala. Naše su se porodice sprijateljile, naši životi su brzo postali isprepleteni, a ja sam verovala da ćemo živeti sretno do kraja života.

Noć pre venčanja, bila sam s prijateljicama u svojoj hotelskoj sobi. Na drugoj strani sobe mi je odjednom počeo zujati telefon - dolazile su poruke, i to puno poruka.

Te poruke nisu bile ni slične onima koje sam dobijala zadnjih dana u kojima mi ljudi žele sreću. Ove poruke su bile nešto drugo. Slomile si mi srce I otvorile oči.

Poruke su bile niz snimaka sa broja koji nisam znala.

- Ja se ne bih udala za njega. A ti? - pisalo je u pratećoj poruci.

Nisam mogao verovati šta vidim. Skrinšotovi ekrana su zapravo bila dopisivanja između mog verenika i neke druge žene. Bilo ih je jako puno, a neke su bile i selfiji njega i te žene. Ona je bila potpuna suprotnost meni - ja sam plavuša svetlog tena, a ona je imala tamnu kosu i maslinasti ten.

Poruke su slane u poslednjih par meseci, poslednja poslana samo pre par dana. Moj mozak jednostavno nije mogao shvatiti što se događa. Ali nije bilo sumnje u legitimnost tih poruka. Znala sam da je to istina.

Odjednom mi je postalo jasno. Svi znakovi su bili tu preda mnom i sad kad sam povezala te brojne situacije koje su tad bile samo čudne, svi delovi slagalice su pali na svoje mesto.

Poruke su bile kristalno jasne.

- Ovaj vikend. Ti i ja. Budi spremna - pisalo je u jednoj.

U drugoj joj je moj verenik napisao da ima fantastično telo i kako ga zna koristiti te dodao da bi rado da njegova verenica (ja) zna samo pola toga što ona zna.

- Jako mi nedostaješ. Ne mogu prestati da razmišljam o našem seksu. Nikad pre se sa nekim nisam ovako povezao - pisalo je u trećoj.

Svaka sledeća poruka je bila kao novi bodež zabijen u moje srce. A moje venčanje za tog čoveka se trebalo održati za samo par sati. Kako da ga otkažem noć ranije kad je već sve organizovano i plaćeno?

Kako mi je to mogao učiniti?

Suze su krenule same od sebe, bilo mi je muka, bilo me je sram. Moje prijateljice su poludele i počele da prete da će ga prebiti. A neke su mi i rekle da ga odmah nazovem i da otkažem venčanje.

Ali ja sam volela Alexa. Htela sam se sutra udati za njega. U tom trenutku sam bila u šoku i previše povređena da bih mogla da odlučim šta da uradim. Odlučila sam da je najbolje da zasad ništa ne napravim.

Imala sam plan.

Prošetala sam do oltara u haljini iz svojih snova koja se sad činila poput kostima za Noć veštica. Kad je video moje lice, znao je da pred njim ne stoji uzbuđena i sretna mlada, ali nije imao pojma šta sam mu pripremila. Došla sam do oltara, duboko udahnula i spustila buket na pod.

U ruci mi je ostao mobilni.

- Danas neće biti venčanja. Čini se da Alex nije čovek kakvim se predstavlja - najavila sam.

Čulo se šaptanje i šokirani uzdasi. Alex me je pokušao zgrabiti za ruke, ali sam se otrgla i počela po redu čitati poruke koje sam dobila juče naveče. Pročitala sam svaku poruku koju mi ​​je nepoznata žena poslala.

U jednom trenu sam ga pogledala, ali on očito nije imao ništa da kaže. Krenuo je prema izlazu s kumom koji je potrčao za njim. Njegova porodica je ostala užasnuta.

Suočila sam se s našim gostima.

- Jako vas volim, i koliko god da je ovo što se dogodilo bilo užasno, drago mi je da ste svi ovde. Danas neće biti venčanja, ali umesto njega, slaviće se poštenje, prava ljubav i iskrenost, pa čak i kad boli - rekla sam.

Bilo je malo neugodnog pljeska i malo navijanja. Ali, čovek se zapita koji je ispravan odgovor na ovako nešto? To zasigurno nije bilo venčanje koje sam planirala, ali je sigurno bio neverojatan tulum, piše nesuđena mladenka na portalu Whimn.

BONUS VIDEO:

NEM DALJE- OVO JE NAJVEĆI FAN HARI POTERA IKADA! Veći i od tvorca ove sage. (VIDEO)

(Espreso.co.rs / 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.