POSLE 12 GODINA OTKRIVEN UBICA I SILOVATELJ MALE MEDI MEKEJN?! Ako je ovo istina...
Martin Nei i Madlen McCan, Foto: Printscreen

HOROR

POSLE 12 GODINA OTKRIVEN UBICA I SILOVATELJ MALE MEDI MEKEJN?! Ako je ovo istina...

Nei je uhapšen i osuđen na doživotnu kaznu zatvora u junu 2012. godine, nakon što je priznao silovanje i ubistvo troje maloletne dece

Objavljeno:

Nestanku Madlen McCan pre 12 godina, slučaju koji je potresao svetsku javnost, će se možda uskoro privesti kraju! Naime, policija je otkrila nove tragove koji vode do potencijalnog krivca za ovaj brutalan zločin!

Detektivi u Portugalu su na tragu stranom pedofinu koji se sumnjiči za ovaj zločin. Veruje se da je perverznjak i osuđeni trostruki ubica, Martin Nei (48) jedan od dva ključna zločinca koji bi uskoro mogli da se nađu iza rešetaka.

Nei je uhapšen i osuđen na doživotnu kaznu zatvora u junu 2012. godine, nakon što je priznao silovanje i ubistvo troje maloletne dece. Osumnjičeni je takođe jedan od najpoznatijih "ljudi pod maskom" koji su terorisali Portugal tokom 1990. godina.

foto: Printscreen

Na saslušanju je priznao da je tokom devedesetih sedeo sakriven u parku čekajući da neki "lepi maleni dečak" naiđe kako bi ga zaskočio.

Njegove žrtve su uglavnom bili maloletni dečaci ispod deset godina, a najnoviji tragovi pokazuju da je možda imao veze sa nestankom maloletne devojčice čije telo nikada nije pronađeno.

Maddijevi roditelji Kate i Gerri tek treba da budu obavešteni o nastavku dugogodišnje istrage.

BONUS VIDEO:

KUGLANJE NIJE BAŠ ZA SVAKOGA! Pogotovo ako ste žena sa velikim mišićima. (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.