NAJORIGINALNIJA OSVETA IKADA: Snimio je suprugu kako ima S*KS sa šefom, pa odlučio da URADI OVO!
Muž je odlučio da se osveti, Foto: Printscreen

besan do koske!

NAJORIGINALNIJA OSVETA IKADA: Snimio je suprugu kako ima S*KS sa šefom, pa odlučio da URADI OVO!

Hotel je ocenio sa 5 zvezdica

Objavljeno:

Prevareni muž našao je zaista originalan način da se osveti svojoj nevernoj ženi, jer ga je varala sa svojim šefom. Ostavio je preporuku za hotel, na internetu, kakvoj nema ravne! Slikovitim je rečnikom opisao koliko je zadovoljan svakim kutkom hotela, sobe, usluge, koju su besramni ljubavnici koristili. Hotel je ocenio sa 5 zvezdica.

Knjiga žalbi odlično je rešenje za sve radnike u turizmu, jer na taj način izbegavaju konfrontaciju, oči u oči, sa ljutom klijentelom, a nedostaci u usluzi ipak postanu vidljivi poslodavcima. Međutim, ovaj je gospodin pohvalio hotel i njihovo osoblje, iako u njega nikada nije kročio nogom.

Međutim, u isti je taj hotel u potpeticama i izazovno obučena ušetala njegova žena, ruku pod ruku sa svojim šefom, koji joj je kasnije još jednom, u sobi, na krevetu, u kadi, pokazao ko je pravi gazda.

“Mojoj ženi i njenom šefu toliko se svidela vaša soba da su u njoj ostali gotovo do kraja, dok se nisu odjavili iz hotela”, započeo je svoj osvrt na uslugu ljuti muž.

foto: Shutterstock

“Jako su se dobro odmorili nakon što su popili piće za šankom, sek**li se u toploj kadi, pre nego što su produžili do prostranog kreveta”, napisao je jadnik.

“Nisam tačno siguran smatraju li kako im se to finansijski isplatilo, budući su svoj boravak platili mojom bankovnom karticom i budući su koristili popust koji njihova firma ima za sve zaposlene koji borave u vašem hotelu”, rekao je čovek.

“Sve u svemu, zaista lepo mesto za prenoćiti, ali varalice bi trebale znati kako podaci o njihovom boravku ostaju u bazi podataka hotela punih godinu dana te kako se među njima nalaze svi detalji boravka, koliko ste pili, koliko ste dugo spavali zajedno”, poručio je suprug kojemu će, očigledno, baš ti papiri značiti mnogo jednom kada sudija za razvod pita koji je razlog propasti braka i kome bi trebala ići zajednička imovina.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.