RODILA JE BEBU SA 5,5 GODINA: Medicina još ne može da objasni ŠTA SE DESILO!
Lina Medina sa bebom, Foto: Wikipedia

bizarno

RODILA JE BEBU SA 5,5 GODINA: Medicina još ne može da objasni ŠTA SE DESILO!

Kod Line je menstrualni ciklus počeo već sa tri godine, a imala je razvijene grudi sa četiri godine

Objavljeno:

Lina Medina rođena je 1933. godine u peruanskom gradu Ticrapu. Sa samo pet godina, roditelji su je doveli u bolnicu jer je imala abnormalnu izraslinu na području abdomena, za koju su verovali da je cista ili tumor, ali nakon što su je lekari pregledali, otkrili su zapanjujuću činjenicu - devojčica je u sedmom mesecu trudnoće!

Dr Geraldo Lozada preuzeo je slučaj, a on ju je odveo u bolnicu za žene gde je definitivno potvrdio trudnoću. Lina je kao tako mala devojčica mogla ostati trudna zbog stanja koji se naziva preuranjeni pubertet, koji u osnovi označava rani početak seksualnog razvoja. Kod većine djevojaka on počinje u dobi od 11. do 13. godine s prvom menstruacijom, no kod Line je menstrualni ciklus počeo već s tri godine, a imala je razvijene grudi sa četiri godine. U maju 1939. službeno je postala najmlađa majka u istoriji rođenjem dečaka kojeg su porodili carskim rezom, kako je Lina skladno svom uzrastu imala premalenu karlicu za porođaj. Beba je rođena s 2.700 grama, dobrog zdravlja i opšteg stanja pa mu je Lina dala ime Gerardo. Već za nekoliko dana "mama" i beba pušteni su iz bolnice. Ni danas se ne zna ko je otac djeteta Kao što bi se i očekivalo, nagađalo se da je dete plod seksualnog zlostavljanja. Linin otac je trenutno uhapšen i ispitivan zbog sumnje na silovanje i incest, no pušten je zbog nedostatka dokaza. Sama Lina nikad nije otkrila ko je otac njenog deteta, kao ni okolnosti u kojima je došlo do začeća.

Prema članku iz 1955. koji je analizirao slučaja, u selu u kojem je Lina rođena bile su česte svečanosti Indijanaca. "One su često završavale orgijama, a silovanje na tako nečem ne bi bilo nemoguće", pisalo je. Kroz godine većina ljudi je priču o Lininom majčinstvu nazivala običnom prevarom, ali brojni su lekari pregledali dokaze zabeležene u medicinskoj istoriji, od biopsija do fotografija i rendgenskih slika male Line. Gerardo je odrastao verujući kako mu je Lina sestra, ali sa deset godina dečak je ipak saznao da mu je ona biološka majka. Živeo je do 40 godina, kad je 1979. iznenada umro od bolesti koštane srži. Lina Medina je uspešno završila školu i kasnije radila kao sekretarica lekaru koji je vodio njen slučaj, dr. Lozadi. On joj je pomogao sa školovanjem. Kasnije se u udala i drugog sina rodila sa 38 godina - čak 33 godine nakon prvog. Iako je i danas živa, Lina odbija razgovore s medijima i dalje ne želi da otkrije pravi identitet oca njenog prvog, preminulog deteta.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.