NEKOLIKO TRENUTAKA KASNIJE JE POGINULA: Objavljen poslednji video devojke (21) koju je ubilo bezobzirno ponašanje
Poslednji snimak devojke, Foto: Liveleak printscreen

jeziva opomena

NEKOLIKO TRENUTAKA KASNIJE JE POGINULA: Objavljen poslednji video devojke (21) koju je ubilo bezobzirno ponašanje

Policija sada istražuje video koji je snimljen nekoliko trenutaka pre nesreće

Objavljeno:

Objavljen je snimak iz automobila koji je vozila 21-godišnjakinja iz Australije, a koja je poginula u nedelju u stravičnom sudaru.

Šanije Meknil svojim se Suzukijem u nedjelju oko 1.15 sati ujutro zabila u Nissan Micru na putu Ričmond na zapadu Sidneja.

Devojka je na mestu preminula, a njene dve saputnice, Faeda Hanter i Hazel Vildman, kao i dva muškarca iz drugog automobila povređeni su.

Policija sada istražuje video koji je snimljen nekoliko trenutaka pre nesreće, a na kojem se vidi opasna vožnja zbog koje je 21-godišnjakinja stradala.

Devojka je, naime, jurećim automobilom prelazila u suprotnu traku i igrala se ''kukavice'' s automobilima koji su joj prilazili. Pritom je pozirala prijateljici koja ju je snimala, a Faeda Hanter video je potom objavila na Snapchatu.

Na kraju snimka vidi se zabrinuto lice vozačice, a video se potom prekida. Iako je devojka poginula, njena prijateljica Hazel Vildman idući je dan objavila selfi iz bolnice na kojoj pozira s drugom devojkom koja je bila u automobilu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.