SERIJSKI UBICA KOJI JE IMAO SAMO 8 GODINA! Ispovest MONSTRUMA koji je ubijao DECU, BEBE ali i svoju SVOJU SESTRU!
Serijski ubica kada je imao 8 godina, Foto: Printscreen / Youtube

HOROR

SERIJSKI UBICA KOJI JE IMAO SAMO 8 GODINA! Ispovest MONSTRUMA koji je ubijao DECU, BEBE ali i svoju SVOJU SESTRU!

Njegove žrtve bila su deca, bebe iz lokalnog sela, a među njima i njegova osmomesečna sestra

Objavljeno: 18:28h

Ovaj mladi ubica bio je jedan od onih čiji su zločini toliko šokantni da se čine poput dela nekog horor filma. Vesti o stravičnim zločinima mladog, osmogodišnjeg, i najmlađeg serijskog ubice na svetu, Amardeep Sada, 2007. godine prošili su se svetom. S ubistvima je počeo godinu dana pre nego je konačno završio u rukama policije.

Njegove žrtve bila su deca, bebe iz lokalnog sela, a među njima i njegova osmomesečna sestra. Iako nije jasno zašto je napadao decu, pretpostavlja se da su mu bili lake mete zbog toga što se nisu mogli da se brane i što su bili jako mali, piše Ranker. Amarjeet je rođen 1998. godine u Begusaray u Indiji. 2006. godine ubio je šestomesečnog rođaka, a ubrzo nakon toga osmomesečnu sestru.

Zatim je ubio još jednom, godinu dana kasnije, šestomesečnu komšijinu kćer. Niko ga nije prijavio, i teško je razumeti zašto je njegova porodica skrivala njegove zločine. Ostalo je to u porodici, pa je tako nastradala i treća beba.

Dok ga je policija ispitivala činilo se da optužbe ne shvata ozbiljno. Kada su ga pitali zašto je ubio troje dece, on im je tražio kolače. Porodica je pokušala da sakrije njegove zločine, i čini se da mu nisu objasnili da je učinio nešto loše. Kada su se ljudi na lokalu dali u akciju i krenuli da se raspituju, on je sa veseljem pričao o tome šta je učinio.

Čak im je pomogao da pronađu jedno od tela. Zločine je detaljno opisivao. "Spavala je u školi. Odveo sam je malo dalje, i ubio je kamenom, pa je pokopao", govorio im je o ubistvu poslednje devojčice.

Policija je otkrila da su njegove reči bile istinite kada su pronašli telo šestomesečne Kushboo u plitkom grobu koji im je Sada pokazao. Pogled na telo potvrdio je njegove reči, udario je detetovu glavu ciglom i razbio joj lubanju.

BONUS VIDEO:

MILION GODINA IH PRIRODA STVARALA, VANDALI IH UNIŠTILI ZA MINUT! Besramna krađa izuzetno retkih dragocenosti! (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Express.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.