NASILNO POLJUBIO VODITELJKU ONA GA TUŽILA I ISTRESLA IZ GAĆA! Zbog poljubca ostao lakši za POLA MILIONA EVRA!
Poljubac boksera i voditeljke, Foto: Printscreen / Youtube

OJADILA GA ZA KEŠ

NASILNO POLJUBIO VODITELJKU ONA GA TUŽILA I ISTRESLA IZ GAĆA! Zbog poljubca ostao lakši za POLA MILIONA EVRA!

Bugarski bokser Kubrat Pulev nedavno se "proslavio" poljupcem pred kamerama kojim je iznenadio novinarku Dženi Suše

Objavljeno:

Kubrat je posle meča dao intervju atraktivnoj voditeljki, da bi na samom kraju razgovora poljubio Dženi, posle čega ga je ona tužila, prenose mediji.

Bugarski bokser Kubrat Pulev nedavno se "proslavio" poljupcem pred kamerama kojim je iznenadio novinarku Dženi Suše. A sada je ta priča dobila i epilog!

Kubrat Pulev je posle meča u Americi poljubio novinarku Dženi Suši a sada će , posle njene tužbe, morati da plati oko 600.000 dolara zbog "seksualnog uznemiravanja".

Mediji iz Bugarske prenose da ga je reporterka prijavila, pa bi tako iznos koji bi mogao da plati njoj kao odštetu drastično premašio zaradu od meča (dobio je 250.000 dolara posle duela sa Rumunom Bogdanom Dinuom).

Novinarka tvrdi da je poljubac kod nje izazvao ozbiljne psihičke traume zbog kojih potražuje 300.000 dolara, dok je druga polovina za advokatske usluge. Nju zastupa advokatica koja je specijalista za slične slučajeve, a poznata je kao zaštitnica prava žena, Glorija Olred.

Saslušanje je zakazano za 14. maj u Kalifornijskoj atletskoj komisiji i tada će biti poznato hoće li Pulev dobiti licencu za sledeći meč.

Bugarski bokser tvrdi da je reč o ozbiljnoj provokaciji reporterke, a uz to ističe da je tokom meča izgubio izvesnu količinu krvi, pa nije mogao da rasuđuje pravilno.

Tim Kubrat Puleva, je istakao da postoje i snimci na kojima se vidi novinarka kako u provokativnom izdanju sedi sa njima posle meča.

BONUS VIDEO:

MILION GODINA IH PRIRODA STVARALA, VANDALI IH UNIŠTILI ZA MINUT! Besramna krađa izuzetno retkih dragocenosti! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.