HRVATSKA KONOBARICA SMUVALA MILIONERA: Ugradila silikone, kupila novi mercedes pa POBEGLA SA 2,5 MILIONA EVRA!
Ilustracija, Foto: Profimedia

prvo u krevet, a onda u beg

HRVATSKA KONOBARICA SMUVALA MILIONERA: Ugradila silikone, kupila novi mercedes pa POBEGLA SA 2,5 MILIONA EVRA!

Prodala mu priču da je muž zlostavlja...

Objavljeno:

Stariji austrijski biznismen ostao je bez 2,5 miliona evra nakon što se do ušiju zaljubio u jednu hrvatsku konobaricu i svoju ljubav dokazao tako da joj je odao lozinku sefa i lozinke kartica, piše heute.at.

Susi (42) je radila u jednom golf klubu kao konobarica, a čest gost na šanku bio joj je superbogati Karl H. (78) koji se Hrvatici često jadao kako ne može živeti u samoći.

Baš nedavno mu je preminula žena, a Karl je utehu pronašao u golfu i alkoholu zbog čega je Susi očito vrlo brzo namirisala svoju priliku.

Očajnom Karlu prodala je priču da je muž tuče te da nema novca za razvod, a Karl tu upada kao spasitelj i gospođi rešava problem kao od šale.

Uskoro su se preselili u krevet, a Susi postala je stalna gošća vile u Döblingeru. Par se uskoro venčao, a Susi je postala bogatija za nove zube, grudi i Mercedes E200 Coupé.

Karl je prodao svoju kompaniju 2,8 miliona evra i nakon toga naivno svojoj supruzi odao broj šifre sefa, lozinke kartica i brojeve računa.

Sledeći dan presrećna Susi rekla je svom mužu da ide na odmor u Hrvatsku, ali umesto na Jadransko more, pohlepna žena otišla je u Beč i opelješila Karla skoro do zadnjeg centa.

Slučaj je sada na sudu u Beču, a Hrvatica se brani da je Karl bio izdašan i da je reč u skupom poklonu.

BONUS VIDEO:

NEVEROVATNI PRIZORI NAD BEOGRADOM: Ovakvo nebo ne viđamo često! (VIDEO)

(Espreso.co.rs / heute.at.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.