BESKUĆNIK JE U NARUČJE UZEO DEVOJČICU SA DAUNOVIM SINDROMOM: Njihov duet ostaviće vas u suzama! (VIDEO)
Beskućnik drži devojčicu u naručju, Foto: Printscreen Youtube

čudo

BESKUĆNIK JE U NARUČJE UZEO DEVOJČICU SA DAUNOVIM SINDROMOM: Njihov duet ostaviće vas u suzama! (VIDEO)

Ova 8-godišnja devojčica ima Daunov sindrom i ne može da govori, ali se desilo nešto neverovatno!

Objavljeno:

Na internetu se pojavio video koji prikazuje devojčicu sa Daunovim sindromom, koja inače ne govori, kako peva u duetu sa jednim beskućnikom.

Video je osvojio srca širom planete.

Nevah Foster volontirala je sa svojom mamom u njihovoj crkvi u programu prehranjivanja siromašnih kada je upoznala ovog beskućnika.

Ova 8-godišnja devojčica ima Daunov sindrom i ne može da govori, ali na opšte iznenađenje, kada joj je beskućnik dao svoj sokić, među njima se dogodila magična povezanost.

Nevah je volontirala sa svojom mamom u lokalnoj crkvi kako bi nahranili siromašne kada je upoznala ovog beskućnika. On joj je ponudio jedino piće koje je imao i ležerno ju je upitao da zapevaju. Ona je odmah pristala, a po našu sreću, njena mama je sve zabeležila u video snimku.

Video prikazuje beskućnika koji je počeo da pevati pesmu „I Uderstand“ od Smokie Norfula, sve dok je držao Nevah u rukama.

„Ponekad želim da odustanem. Kao da najbolje nije dovoljno. Gospode, ako me čuješ, dozivam te. Vidiš li, brineš li za moje nevolje?“ pevao je.

Mama Kimberli bila je oduševljena što je njena ćerka pronašla novog prijatelja, ali i time što je čula svoju ćerku kako peva. "Ljubav ju je motivisala".

Nakon što je video objavila na svojoj Fejsbuk stranici internet je podivljao. Video je pogledalo preko milion ljudi, što je motivisalo mamu da pronađe beskućnika i kaže mu.

U idućoj objavi na Fejsbuku mama Kimberli objasnila je kako su ona i ćerka pronašle beskućnika i rekle mu sjajne vesti. „Ne mogu vam opisati koliko su nam srca ispunjena!!!! Njegov osmeh je sve rekao:)!!! A svaki puta kada je prošao kraj mene rekao je ‘milion pogleda???’ Bio je šokiran:)!“

Bonus video

(Espreso.co.rs/Magazin.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.