ZAVEO JE SAUDIJSKI MILIJARDER, A ONDA ZAROBIO U HAREMU SA DRUGIM ŽENAMA: Ispovest manekenke koja ledi krv u žilama!
Džll Dod, Foto: Printscreen

JEZIVO!

ZAVEO JE SAUDIJSKI MILIJARDER, A ONDA ZAROBIO U HAREMU SA DRUGIM ŽENAMA: Ispovest manekenke koja ledi krv u žilama!

Sve je počelo kada ju je pozvao na ples

Objavljeno:

Džll Dod (58) osamdesetih godina bila je uspešan model, a onda je upoznala 24 godine starijeg muškarca. Posle ovog susreta, njen život je krenuo u drugom pravcu. Živela je u njegovom haremu. - Sa 20 godina sam potpisala ugovor s prestižnom modnom agencijom. Počela sam da dobijam angažmane u Francuskoj, u Parizu sam snimala editorijale za 'Vogue'. Bila sam mlada, naivna i opijena uspehom kad sam u Kanu upoznala malog, proćelavog, debeljuškastog, ali šarmantnog gospodina. Tek posle sam shvatila da je to Adnan Khashoggi, koji je zaradio milijarde na preprodaji oružja - piše u kontroverznoj knjizi Jill. Sve je počelo kada ju je Adnan pozvao na ples. - Odjednom je zgrabio stolicu, zavitlao je i bacio u vatru. Uradila sam isto što i on. Smejali smo se. Onda me, bez ikakvog upozorenja, uzeo za ruku i na nadlaktici mi prstom umrljanom krvlju napisao 'volim te' - piše bivša manekenka. Sutradan ju je pozvao na svoju 280 metara dugu jahtu, na kojoj se snimao jedan od filmova o agentu James Bondu.

foto: Printscreen

- Kad sam s prijateljicom stigla na jahtu, Adnan nas je odveo do ogromnog ormara koji je bio prepun dizajnirane odjeće i mogle smo birati šta smo htele. Razgovarali smo do pet ujutro i ja sam se zaljubila u njega - napisala je Jill. Bio je oženjen i imao je petero djece, ali je imao pravo na 12 žena 'za zadovoljstvo' pored njegove zakonite supruge.

Vrlo brzo Jill Dodd postala je deo njegovog harema. Živela je zarobljena u njegovim luksuznim odajama u Saudijskoj Arabiji i čekala da dođe na nju red za polni odnos s milijarderom, prenosi Avaz. S Adnanom su mediji povezivali mnoge svetske zvezde. U njegovom društvu su uživale Joan Collins, Jackie Kennedy, a Frank Sinatra mu je bio najbolji prijatelj.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.