MANIJAK MASTURBIRAO ISPRED DEVOJČICE (12), tukla ga kao vola u kupusu, a nakon toga se DESILO OVO!
Joyce Vieira, Foto: Printscreen / Twitter, Printscreen / Instagram

NIJE ZNAO GDE SE NALAZI

MANIJAK MASTURBIRAO ISPRED DEVOJČICE (12), tukla ga kao vola u kupusu, a nakon toga se DESILO OVO!


Upozorila ga je da prestane da se samozadovoljava pa priznala da je izgubila kontrolu nad sobom kada je odbio i još dobacio seksistički komentar

Objavljeno:

Brazilska MMA takmičarka Džojs Vijeira pretukla je perverznjaka! Onda se uputila u policiju, prijavila muškarca, a onda sve ispričala za brazilske medije. Manijak je ubrzo pušten na slobodu, a protiv njega je podignuta prijava zbog seksualnog uznemiravanja na javnom mestu.

Upozorila ga je da prestane da se samozadovoljava pa priznala da je izgubila kontrolu nad sobom kada je odbio i još dobacio seksistički komentar. Muškarca koji je masturbirao u javnosti pred njom i njenom kolegicom dok su pozirale ispred fotoaparata je udarila, a kada joj je ovaj vratio, potpuno ju je obuzelo i isprebijala ga k'o vola u kupusu.

Brazilska amaterska MMA takmičarka Džojs Vieira (27), poznata i pod nadimkom Princeza Fiona a pritom je i vlasnica crnog pojasa u BJJ-u, "izrepetirala" je seksualnog manijaka, koji je potom pobegao, a nakon što se celi incident smirio, Džojs je saznala da je manijak masturbirao i pred 12-godišnjom devojčicom.

- Nažalost, poslednjih mi se dana javilo puno žena koje su mi kazale da su se našle u sličnim situacijama i da su se bojale da prijave svoje zlostavljače. Kazne moraju biti mnogo oštrije, mnoge su prećutale iz straha jer su znale da će ti isti ljudi uskoro ponovno šetati ulicama - rekla je Brazilka.

BONUS VIDEO:

POSLUŠAJTE HIMNU MITINGA "BUDUĆNOST SRBIJE" koju je specijalno za večeras napisao Oliver Mandić!

(Espreso.co.rs / 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.