OVAJ JUGOSLOVEN JE DVAPUT PREBIO ČAKA NORISA! Ali to nije sve, NEĆETE VEROVATI šta je još uradio
Prebio ga k'o vola u kupusu: Idrizi i Čak Noris, Foto: Printscreen

opasan lik

OVAJ JUGOSLOVEN JE DVAPUT PREBIO ČAKA NORISA! Ali to nije sve, NEĆETE VEROVATI šta je još uradio

Svi ti ljudi, Čak Noris, Žan Klod Van Dam, Stiven Sigal, ma niko od njih nema pojma o borilačkom sportu, daleko je to od ozbiljnog nivoa

Objavljeno:

Čuveni karatista Enver Idrizi rođen je u Skoplju 1966. godine, poreklom je Albanac iz Makedonije, a već od malih nogu bio je talentovan za brojne sportove.

- Uvek su me privlačile borilačke veštine, ali sam bio neverovatan talent za sve sportove. I svugde bi uspeo, budite sigurni. Bio sam jedan od najvećih košarkaških talenata u Jugoslaviji, ma kao klinac sam igrao košarku poput Dražena Petrovića. Ali, ja sam voleo karate, to je bila moja najveća ljubav.

Svojevremeno ste se okušali i u MMA borbama...

Nji lufte me Nindja Floid ne Amerik

A post shared by Enver Idrizi (@enver_idrizi) on

- Pa to je bilo pre 35 godina! Došao sam na neki turnir u SAD, rekao mi je jedan rođak 'dođi ovde i zaradi pare'. A znate mene, uvek sam bio spreman na šoru. I svi smo zaradili novce, velik broj ljudi je tamo na meni uzeo pare. A tamo sam se šorao stalno, imao i po više borbi u danu.

Okušali ste se i u glumi, glumili u nekim filmovima...

- Glumio sam u filmu 'Ne zaboravi me' Jakova Sedlara, ali i u filmu 'The Order' u kojem je glumio i Žan Klod Van Dam. Kasnije i u jednom filmu na Kosovu. Kako je bilo? Ma svi su bili šokirani, svi su se čudili kako ja to odrađujem, kako imam profesionalne pokrete. Tome se čudio i Van Dam. Pitali su me 'pa gde si ti bio do sada, zašto mi za tebe ne znamo?, haha. Ali nisam imao ambicija nastaviti s filmom, moj je život samo sport.

Enver Idrizi dvaput je u životu pobeđivao i Čaka Norisa - legednu!

- Davno smo se mi takmičili, tada on nije bio toliko popularan. Mene je zvao jedan čovek iz Osijeka da dođem da se borim u SAD i Kanadu, a tamo sam osvojio sve njihove turnire. Dvaput sam pobedio i Čaka Norisa, ma nema medalje koju nisam osvojio.

Pa otkud Čaku Norisu onda takva popularnost danas?

I ri axhami dojsha me fluturu ne hava ha ha

A post shared by Enver Idrizi (@enver_idrizi) on

- Čak Noris je kao mlad išao u američku vojsku, a paralelno je trenirao karate. I kada se vratio iz rata, glumio je u nekim filmovima o Vijetnamu, a u jednom se čak borio s Brus Lijem. I tu je njegova popularnost krenula neverovatnom brzinom. Nije baš da smo se intenzivno družili, ipak je on bio stariji od mene. Ali, svi ti ljudi, Čak Noris, Žan Klod Van Dam, Stiven Sigal, ma niko od njih nema pojma o borilačkom sportu, daleko je to od ozbiljnog nivoa - završio je Idrizi.

BONUS VIDEO:

LETNJE SKIJANJE: Kakva egzotika po planinskim predelima i zelenoj travi! Ovo morate isprobati! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.