SAMO JEDAN POGLED NA OVO ĆE VAS RASPAMETITI: Pogledajte šta ovaj čovek krije u podrumu! (VIDEO)
Više od 530 metara kvadratnih nikad bolje iskorišćenih!, Foto: YOUTUBE PRINTSCREEN

DA LI VERUJETE SVOJIM OČIMA!?

SAMO JEDAN POGLED NA OVO ĆE VAS RASPAMETITI: Pogledajte šta ovaj čovek krije u podrumu! (VIDEO)

Više od 530 metara kvadratnih nikad bolje iskorišćenih

Objavljeno:

Stiv Fišer ima kuću koja će vas raspametiti! Oduševiće vas samo jedan pogled na njegovu vilu, bazen ili dvorište, ali pravo iznenađenje tek sledi kada zavirite u njegov podrum. Da, dobro ste pročitali. Pravo blago krije se u podrumu kuće.

Više od 530 metara kvadratnih nikad bolje iskorišćenih. Kuća bukvalno leži na vodi, ima tri spavaće sobe i tri kupatila. Bazen je dubok tri metra i specijalno dizajniran bez ivice (tzv. infinity pool). Neobičnog je oblika sa mini prolazima koji se prostiru duž cele kuće. Napunjen je morskom vodom.

Dakle, niste na plaži, ali je more svuda oko vas. I ono što je najbolje – možete da skačete u vodu gde god hoćete. Možete da otplivate do kupatila, recimo. Cela kuća puna je svetlosti, prostrana i otvorena, tako da svežina dopire do svakog njenog kutka. Samo „soba“ koja leži na bazenu koštala ga je 2 miliona dolara. Nema nijedan jedini zid.

Međutim, najbolje tek sledi – podrum je pretvoren u pravi mali podvodni raj za zabavu! Izgleda kao akvarijum, samo što umesto riba, možete da gledate ljude koji plivaju u bazenu. Sve je potpuno bezbedno. Vlasnik ima samo jednu zamerku – tepih! Ne sviđa mu se tepih? Ko će još da primeti tepih?

BONUS VIDEO:

DA LI JE OVO BLAM GODINE?! I to na naftnoj platformi! (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Stil)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.