SMEJALI MU SE KADA JE POČEO DA ŽIVI U GARAŽI: Kada su videli šta je ovaj čovek uradio SVI SU SE PRIDRUŽILI! (VIDEO)
Francuz iz videa, Foto: YOUTUBE PRINTSCREEN

SADA BI KAO ON

SMEJALI MU SE KADA JE POČEO DA ŽIVI U GARAŽI: Kada su videli šta je ovaj čovek uradio SVI SU SE PRIDRUŽILI! (VIDEO)

Nakon što je shvatio da bi kuća i život u Parizu bili previše skupi, francuski fotograf Žeremi Bušholc potražio je svoju kuću iz snova u Bordou

Objavljeno:

Svakoga dana sve veći broj ljudi prihvata novi minimalistički stil života, pa se odlučuju da žive u što manjim domovima koristeći samo preko potrebne stvari. Ovaj trend se velikom brzinom širi po celoj planeti, a jedan čovek je čak uspeo da izgradi svoju kuću iz snova za samo 9.000 dolara!

Male kuće mogu da se kupe ili izgrade. Nakon što je shvatio da bi kuća i život u Parizu bili previše skupi, francuski fotograf Žeremi Bušholc potražio je svoju kuću iz snova u Bordou, u Francuskoj. Na njegovu žalost, bio je šokiran kada je video koliko zapravo malo može da dobije za sumu novca koju je imao. Bordo je jeftiniji od Pariza, ali je i dalje jako skup. Ipak, nakon nekog vremena sreća mu se napokon „nasmešila“. U novinama je video jednu garažu od 40 kvadratnih metara, a ona je koštala „samo“ 107.000 dolara.

Da, znamo da svima nama ovo zvuči jako skupo, ali ovo je duplo manja cena u odnosu na cene stanova koji se nalaze u istom gradu. Bušholc je video mnoge mogućnosti u ovoj garaži koju niko nije želeo da kupi. Usledilo je nekoliko meseci renoviranja, a krajnji ishod će vas oduševiti!

BONUS VIDEO:

LETNJE SKIJANJE: Kakva egzotika po planinskim predelima i zelenoj travi! Ovo morate isprobati! (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Stil)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.