ODNELA JE VERENIČKI PRSTEN ZLATARU: Zbog onoga što je saznala sada želi da OTKAŽE venčanje
Razočarala se prstenom, Foto: EPA/JULIAN SMITH

dilema jedne žene

ODNELA JE VERENIČKI PRSTEN ZLATARU: Zbog onoga što je saznala sada želi da OTKAŽE venčanje

Kolumnistkinja Natali Bencivenga šokirala se kada joj je zlatar otkrio istinu

Objavljeno:

Kada je reč o vereničkom prstenju, žene su dosta osetljive.

Neke veruju kako se na verenički prsten treba potrošiti najmanje jedna mesečna plata, a mnogima je bitna i veličina kamena koji će dobiti.

Međutim, ako sebi to ne mogu da priušte, muškarci pre svega treba da budu iskreni prema devojci koju prose.

Kolumnistkinja Natali Bencivenga šokirala se kada joj je zlatar otkrio kako kamen na njenom prstenu nije dijamant nego mnogo jeftinija verzija, kubični cirkon, piše Mirror.

– Bila sam posramljena. Verenik me iznenadio prstenom i ne mogu da verujem da je to učinio. Kada sam ga suočila s istinom, samo je slegnuo s ramenima i rekao da bi ga pravi dijamant stajao malo bogatstvo, i pitao koja je uopšte razlika – napisala je Bencivenga i dodala kako se pitao ko će uopšte znati razliku.

– On ne shvata zašto sam uzrujana. Uzrujalo me to što mi je lagao. Spremna sam sve da otkažem. Šta bih trebalo da učinim? – upitala je ona svoje čitatelje.

– To je znak ljubavi i odanosti jedno prema drugome. Ako je lažan, može značiti da je i vaša veza prevara. Ne bih htela započeti život s nekim ko će mi lagati samo kako bi sebi olakšao stvari. O čemu će mi još onda lagati? – nastavila je ona.

Dok brojne njene čitateljice smatraju kako preteruje, bilo je onih koje su je podržale.

– Namerno te prevario. Izostavljanje istine isto je što i laganje i stvarno mislim da bi trebalo da razmisliš je li to osoba s kojom želiš da provedeš ostatak života – jedan je od komentara.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.