NOSTRADAMUS JE PREDVIDEO DA ĆE NOTR DAM IZGORETI? Video PLAMENE JEZIKE pre 500 GODINA i OPISAO IH! Teorija zavere!
Ima li da nešto nije znao? Nostradamus, Foto: Wikipedia

nije se dugo čekalo na ovo

NOSTRADAMUS JE PREDVIDEO DA ĆE NOTR DAM IZGORETI? Video PLAMENE JEZIKE pre 500 GODINA i OPISAO IH! Teorija zavere!

Proročanstvo oživljava iz različitih astroloških tragova koji ukazuju na 15. april 2019. godine

Objavljeno:

Mnoge katastrofe koje su se dogodile širom sveta bile su deo poznatih predviđanja Nostradamusa, francuskog lekara i astrologa koji je pre 500 godina napisao zbirku od 942 poetska katrena koje navodno predviđaju buduće događaje.

Naravno, sve ovo nije istina, nego rezultat odlike nas ljudi da dajemo mistična značenja događajima i stvarima koje nas okružuju.

Izgleda da je, po nekim tumačenjima, predvideo da će i čuveni Notr Dam izgoreti u požaru. Kapirate, samo se čekao minut kad će se na internetu pojaviti "informacija" da je Nostradamus i ovo predvideo.

Što bi rekli kladioničari, "kvota 1.02".

Proročanstvo, pišu na raznim opskurnim sajtovima širom interneta, oživljava iz različitih astroloških tragova koji ukazuju na 15. april 2019. godine. Jedna od reči koja preovladava u Nostradamusovim spisima je "emocije", i poklapa se sa onim što je predsednik Emanuel Makron spomenuo kroz svoj Tviter nalog kada je opisivao ono što se dogodilo: "Notr Dam je u plamenu. Katolici i svi Francuzi, kao i svi građani, tužni smo što ovaj deo nas gori".

Evo šta još piše:

"Nostradamus je uspeo da vizualizuje stotine godina, trenutni požar u Notr Damu, pošto spominje istorijsku Vatru u astrološkom grafikonu. Osim toga, Saturn koji predstavlja poteškoće prisutan je u Jarcu, i to je nešto što se događa svakih 29 godina, tako da ceo obrazac označava neobičan aspekt."

Pominju se zatim i hapšenje Džulijana Asanža, "koji je ličio na hrišćanskog sveca", kao i druge brojne gluposti navodno povezane sa požarom...

Ne verujte u teorije zavere, razmišljajte svojom glavom!

BONUS VIDEO:

OVAJ ČOVEK SE KOCKA SA ŽIVOTOM: Samog sebe seče motornom testerom! Jeste da nosi zaštitne pantalone, ali to mu nije nikakva garancija! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Mediji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.