DEVOJČICA (17) BEŽALA OD POLICIJE PUNOM BRZINOM! Kada su je stigli, u njenom autu su zatekli UŽAS (VIDEO)
Najzad su je stigli i otkrili užas, Foto: Liveleak printscreen

POTERA

DEVOJČICA (17) BEŽALA OD POLICIJE PUNOM BRZINOM! Kada su je stigli, u njenom autu su zatekli UŽAS (VIDEO)

Umesto da stane, tinejdžerka je stisnula papučicu gasa i počela da beži.

Objavljeno:

Policija iz grada Lordstauna u američkoj saveznoj državi Ohajo objavila je snimak potere za 17-godišnjakinjom koju su hteli da zaustave zbog brze vožnje u području škole.

Umesto da stane, tinejdžerka je stisnula papučicu gasa i počela da beži. Potera je trajala nekoliko minuta, a u jednom trenutku devojka je vozila više od 160 kilometara na sat.

Uhapsili su je tek nakon što je srušila zaštitnu ogradu ispred jedne prodavnice i zabila se u parkirani automobil. Izašla je iz automobila, a policija je tek tada otkrila da je u vozilu bilo i njeno dvoje dece, jedno staro dve godine, a drugo devet meseci.

S njom se vozio i 14-godišnjak čiji je nestanak prijavljen u Kolumbusu nekoliko dana ranije.

Dok je ležala na podu, policiji je rekla da je krenula da beži jer je vozila decu u automobilu, a nema vozačku dozvolu. Sada je terete za nekoliko saobraćajnih prekršaja, ali će i krivično odgovarati.

– Imali smo nekoliko ljudi u automobilu, malu decu, uključene policajce, pešake na parkingu, brojna vozila... Bio je to recept za katastrofu, ali srećom je završilo tako da ipak niko nije povređen – rekao je šef policije Brent Milhoan.

bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.