OKAČILA SAM SLIKU SA SINOM NA FEJSBUK: Godinu dana kasnije primetila sam JEZIVU STVAR! (FOTO)
Internet je nemilosrdan, Foto: Facebook

mržnja na internetu

OKAČILA SAM SLIKU SA SINOM NA FEJSBUK: Godinu dana kasnije primetila sam JEZIVU STVAR! (FOTO)

Internet može da bude divno mesto koje nas okupi da pomognemo jedni drugima. A može da bude i mračno, jezivo mesto gde se okupljamo da povređujemo jedni druge. Ova mama upoznala je tu drugu stranu interneta

Objavljeno:

Alis En je mama malog Džejmsona koji boluje od Fajferovog sindroma. Mnogo puta susretala se sa zlobnim komentarima ljudi, i to uživo, a ta iskustva opisala je na svom blogu. Sada su ona i njen sin doživeli da ih zlostavljaju i na internetu.

Godinu dana nakon što je okačila sliku sebe i sina, na internetu je naišla na sliku, tačnije mim, gde njenog sina upoređuju sa mopsom.

- Nema nikakve šanse da utvrdim ko je to uradio ali sada ta slika kruži internetom a ja ću uraditi sve da ona nestane - kaže Alis. Ona je provela sate i sate tragajući po internetu i nailazila na Fejsbuk stranice sa slikom koja bi imala po nekoliko hiljada šerova. Prijavljivala je sve redom, ali kako bi se rešila jedne slike, izronilo bi još deset.

- Ne samo da je ovo klasično zlostavljanje, već i kršenje autorskih prava jer su sliku uzeli sa mog sajta - kaže Alis i dodaje da, ako će ljudi već da sede ispred ekrana i rugaju se njenom sinu, onda neka makar znaju kome se smeju.

Ovo je Džejmson i on boluje od Fajferovog sindroma. Moje dete je isto kao i vaše – može biti slatko, nežno, ćudljivo i vredno. Nije ružan, niti čudan. On je dečak koji želi da ga prihvatite i koji je voljen - poručuje ova mama.

BONUS VIDEO: EVO ŠTA MU SE DESILO: Iskrena ispovest pacijenta iz Padinske Skele

(Espreso.co.rs / Blic Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.